A wyobraź sobie, ze nie ma! Tyle co w lodówkach... https://www.webcamera.mobi/kamera/krakow1
goja1
A czemu nie "otaśmują" rynku w Krakowie, tylko mi nie pisz, że tam teraz śniegu nie ma.
To nie są prywatne posesje, właściciele kamienic mają pewne obowiązki.
Europejka się znalazła!
Na pewno taśmy nie wyglądają estetycznie. Jednak uważam, że w takiej sytuacji dobrze, że są. Koszty odśnieżania dachu i usuwania sopli są bardzo wysokie, a kasy brakuje. Gdyby nie te taśmy, to może niejedna osoba leżałaby już na szpitalnym łóżku, albo 1,5 m pod ziemią. To nie jest problem tylko Krosna, ale wszystkich miast, nawet tych "kasiastych". Taśmy nie pozostaną na wieki, a lepiej, że są niż, żeby ich nie było. Trzeba przeczekać. Jestem administratorką wysokiej szkoły i sople nie dają mi spać. Była straż pożarna i z narażeniem życia chłopaki strącili. Jutro znów się pojawią. Firma ze zwyżką to kolosalny koszt. Nie stać nas. Mamranie nic nie da. Trzeba uważać i tyle. Najlepiej z fotela pisać i krytykować. Idź i zwalaj skoro masz odwagę i pieniądze. Polacy! Trochę wyrozumiałości i zrozumienia. 100 lat temu nie było zwyżek a sople były!
te wszystkie komentaze chyba pisza mieszkancy blokersi (mieszkancy bloków) ...
mikolaj
swietny wpis
tylko po co pan prezydent mialby to robic
lepiej niech bedzie syf to przynajmniej ludzie beda mogli narzekac
Lukii
jakie kary na zachodzie?
mieszkam na zachodzie i tu policjant nie czai sie z batem za rogiem
Ha, ha, dobre. Ja jestem z Krakowa. Taśm nie ma, ale są śmieci, smog i maski na twarzach. Już wolę krosnieńskie sople.