witam tak to czytam i uszom i oczom nie moge sie na dziwić .a wystarczy żeby pan prezydent wydał ROZKAZ i chłopaki strażaki wezmą auto z drabiną i będą jechać i strącać lód i śniek z dudynków a RACHUNKI ZA USŁUGĘ wysłać do właśćicieli kamienic i nieruchomośći z nakazem płacenia a jak nie to komornik .CI właśćiciele kamienic na czas tylko przychodzą po czynsz co miesiąc bo im sie należy jak to mówią, ale jak sami muszą zapłacić to nie. A może samo spadnie i( kogoś potłucze sprawa w sądzie będzie sie ciągła przedawni sie i nic mi nikt nie zrobi) .Tacy to bizmesmeni jak dać mi to najlepiej 12 miesięcy do przodu jak ja mam dać to 24 miesiące do tyłu a najlepiej wcale.
Mamy rok 2018, portal nowy wygląd, a system komentarzy jak w latach 80. Przycisk odpowiedz tak trudno zrobić? Halo Admin ogarnij sie!
Za to powinny być duże kary jak na zachodzie i odpowiednie instytucje do egzekwowania to by właściciele kamienic się nauczyli!!! Bezpieczeństwo i życie ludzkie jest najważniejsze. To jest mentalność Polaków.