Rekrutacja trwa
Nowy kierunek studiów
Ekonomika produkcji i bezpieczeństwo żywności – to łączenie biznesu z jakością
Dlaczego warto?
✅ Darmowe studia dzienne i popołudniowe
✅ Dla osób z nową i starą maturą
✅ Także dla pracujących – zajęcia w wybrane dni tygodnia
✅ Nowoczesne pracownie i laboratoria
✅ Praktyki w renomowanych firmach
✅ Certyfikowane szkolenia i wyjazdy studyjne
✅ Wyso
... (pokaż całość)kie stypendia i koła ciekawe naukowe
✅ Indywidualne podejście i możliwości rozwijania pasji
Masz możliwość zdobycia mikropoświadczeń (np. certyfikat audytora wewnętrznego )
Po ukończeniu tego kierunku możesz z czasem pracować jako:
• Kierownik / Dyrektor ds. Jakości w branży żywnościowej
• Kierownik / Dyrektor ds. zarządzania procesami produkcyjnymi
• Kierownik / Dyrektor Laboratoriów akredytowanych
• Menedżer /kontroler ds. jakości (Quality manager)
• Specjalista ds. jakości i bezpieczeństwa żywności
• Specjalista do spraw bezpieczeństwa żywności i żywienia
Realizowany program studiów umożliwia podjęcie pracy:
• w służbach weterynaryjnych, sanitarnych i celnych
• w instytucjach zarządzających oraz kontrolujących bezpieczeństwo i jakość żywności,
•w przedsiębiorstwach wdrażających systemy bezpieczeństwa żywności,
• w firmach doradczych i audytujących,
• w administracji rządowej i samorządowej,
• w ośrodkach badawczo-rozwojowych,
• w instytutach zajmujących się edukacją żywieniową,
• w zakładach żywienia zbiorowego,
jak również:
• podjęcie własnej działalności gospodarczej,
• kontynuowanie nauki na studiach magisterskich.
POZNAJ NASZĄ OFERTĘ JUŻ DZIŚ
https://pans.krosno.pl/kierunki-studiow/produkcja-i-bezpiecz(...)