DYSKUSJE
Tadeusz Rydzyk: ksiądz czy biznesmen?
shatar
23.04.2024 20:22

Czego mam nie zrozumieć? Nie odpowiedziałeś na proste pytanie co daje ci wiara? To dla ciebie jest głupie pytanie? Gratuluję:) A może ty po prostu nie wiesz? Idź zapytaj księdza....

shatar
na forum od marca 2023
arnoldzik741
23.04.2024 19:22

shatar Jak jesteś niewierzący to tego nie zrozumiesz . To tak jak bym zapytał kibica żużlowego co ci daje że oglądasz czterech jeżdzących na motorach , na łeb na szyję i patrzysz który tam będzie pierwszy . I płacić za bilety cięzko zarobione pieniądze . Widzisz ja nie jestem sympatykiem sportowym i też krzywo patrzę jak miejskie pieniądze są wydawane na jupitery , trybuny i inne z tym związane rzeczy . Ale publicznie nie zabieram głosu bo wiem że jest dużo osób które są z zamiłowania kibicami sportowymi i lubią chodzić np. na żużel i ja ich SZANIJĘ . Więc nie zadawaj głupich pytań . POZDRAWIAM !!!

arnoldzik741
na forum od listopada 2017
shatar
23.04.2024 15:14

Mam pytanie do rzymskich katolików. Co wam daje wyznawanie wiary i chodzenie do kościoła? Co wam daje cotygodniowe składanie na ołtarzu ofiary z baranka? Co wam daje jedzenie ciała i picie krwi syna bożego? Czy nie prościej być po prostu samemu z siebie porządnym, odpowiedzialnym za swoje czyny człowiekiem, nie krzywdzić żadnych istot żywych i nie niszczyć rzeczy nieożywionych, bez tych rytuałów, udziału księży i wielu innych skomplikowanych dziwnych procedur, na które wydajecie ciężko zarobione pieniądze?

shatar
na forum od marca 2023
bozy_dar
22.04.2024 15:51

Kler jest czymś najgorszym co się Polsce przytrafiło bo ogłupia ludzi o słabym intelekcie i słabo radzących sobie w życiu. "Bozia" rekompensuje im znój obietnicą raju albo karą taplaniem się w garze ze smołą. Tłukowate jurusie łykają.

bozy_dar
tadeuss_von_szwindel
22.04.2024 14:55

Sekta zwana kościołem katolickim bazuje na ciemnocie i zabobonie. Nie przeszkadza to w dojeniu państwa na miliardowe kwoty, ukrywaniu przestępstw i dewiacji kleru. Oto wielka tajemnica wiary: kasa, władza i hektary. Niech będzie pochylony:)

tadeuss_von_szwindel
na forum od kwietnia 2024
tadeuss_von_szwindel
22.04.2024 14:49

Pewnie poormowski staruch donos napisał:)

Czy toruński złodziej i jego banda oszołomów w swoich modlitwach uwzględniają ofiary księży pedofili, księży homosiów, zboków z Dąbrowy Górniczej?:)

P.S Czy yurand poległ czy do krzyżaków przystał?:):):)

tadeuss_von_szwindel
yoorex
22.04.2024 11:31

Ojojoj widzę że "obiektywny i bezstronny" naczelnik, tyż wywalił rydzusia. Ojciec dyrektor i wszyscy słuchacze Radia Maryja modlą się za was o nawrócenie.

yoorex
tadeuss_von_szwindel
22.04.2024 07:14

"Świynty "Tadeuszu Kanciarzu wspomagaj nas w walce, a przeciw niegodziwości i zasadzkom złego jurusia, kłamcy i chama, bądź naszą obroną. Oby go bóg pogromić raczył, pokornie o to prosimy, a ty, wodzu radiomaryjnych oszołomów, szatana i inne duchy złe, które na zgubę dusz ludzkich po tym świecie krążą, mocą rydzolową strąć do piekła. Amen.:):):)

tadeuss_von_szwindel
yoorex
21.04.2024 22:58

Święty Michale Archaniele, wspomagaj nas w walce, a przeciw niegodziwości i zasadzkom złego ducha bądź naszą obroną. Oby go Bóg pogromić raczył, pokornie o to prosimy, a Ty, Wodzu niebieskich zastępów, szatana i inne duchy złe, które na zgubę dusz ludzkich po tym świecie krążą, mocą Bożą strąć do piekła. Amen.

yoorex
centurion
21.04.2024 16:31

Nierozgarniętym wystarczy obietnica podróży. To nieba, raju. I będą płacić za to całe życie. A darmozjadom to wystarcza.Jak zabraknie, to dorzuci państwo.Tylko dlaczego za to biuro podróży i dostatnie życie mają płacić ci, którzy nie zamierzają skorzystać z tej wycieczki?

centurion
/47
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA