Toruń jest wdzięczny ks. Tadeuszowi Rydzykowi za wszystko co robi dla tego pięknego miasta. A KPO to większy przekręt niż Amber Gold na sterydach.
Zacietrzewiony malkontent - forumowy troll jest głupi, albo rżnie głupa. Przestań się chłopcze wydurniać. Weź se sześciopak taniego, śmierdzącego piwska i zalej łeb.
KPO- kato pissiacki owsik:):):)
Najwyższy czas pogonić tego darmozjada , wyjaśnić tą geotermie która uszczęśliwiła mieszkańców Torunia 500% podwyżką za ciepłą wodę , Rozliczyć prezesa który wydał nakaz , podkreślam "nakaz" przyłączenia tej chorej geotermi rydzyka do sieci w Toruniu. Najgłupsza imitacja katolika wierzy tylko w rydzolowe mendia. I szczeka dla niego za kopiejki?:):):)
Z KorytaPO dofinansowanie dostali najbogatsi. Www money, to największy szmatławic i oszust jak Polski premier - Niemiec. Którego forumowy troll fiś tralala, słucha jak przysłowiowa świnia grzmotu. Ile żeście dostał z KPO na chlańsko?
"PiS nic mi nie dało"? Oto kwoty, które płynęły do imperium ojca Rydzyka
www.money.pl/gospodarka/pis-nic-mi-nie-dalo-oto-kw(...)
"To co dostał ks. Tadeusz Rydzyk od słuchaczy Radia Maryja i widzów telewizji Trwam"...oślizgły owsik łga jak najęty:):):)
Oszust toruński przyzwyczajony do brania kasy bez żadnych kontroli. Można było budować co się chciało za państwowe pieniądze. Teraz się skończyło to jest lament. PaskudnyTusk. Nawet oszukiwać nie pozwoli. Tylko podłe staruchy wyją wniebogłosy:)
To co dostał ks. Tadeusz Rydzyk od słuchaczy Radia Maryja i widzów telewizji Trwam, to kropla w morzu w porównaniu co dostają koryciarze z KPO.
Złodziei i oszustów z peło trzeba nękać, karać, zamykać w więzieniu, odbierać ukradzione dobra i piętnować. Tadeusz Rydzyk buduje i łoży na właściwe cele, za co są mu wdzięczni Torunianie. Do nieba nic nie zabierze, tylko zostawi dla przyszłych pokoleń.
Złodziei i oszustów katopissiackich trzeba nękać, karać, zamykać w więzieniu, odbierać ukradzione dobra i piętnować:) niech podłe staruchy wyją:)
Najgłupsza imitacja katolika znowu łże albo zrobiony:):):) sądzi wszystkich wg swojego sprzedajnego, parszywego żywota:)
Czym się różni wyłudzanie "na wnuczka" przez telefon od wyłudzania "na ojca" przez radio? Dla mnie złodziej to złodziej, oszust to oszust. Żadna różnica. Tylko durnowate, podłe staruchy tego nie rozumieją:)