W sumie można by się na niego wściekać bo tylko wyjątkowy niedorozwój nie widzi jaki to szkodnik ale z drugiej strony szkoda naszego zdrowia a na pocieszenie dodam, że skoro na jego kremlowskiego dobroczyńcę powoli przychodzi koniec to i na niego samego też wkrótce przyjdzie...
Trzon audytorium (ludzie 80+ i młodsi z demencją) wymiera po prostu. Ale spokojnie, czarnek za chwilę wdroży program słuchania RM w przedszkolach i szkołach - 2h dziennie kosztem mało istotnych dla suwerena matematyki i fizyki. Flaszkę czy wersalkę można kupić bez fizyki, zapytajcie yorgosa.
Jakże Moderator śmiał wywalić radiomaryjnego liżyrowka yorgosowatego? Toż to "świyntokractfo":):):)
Młodzi widzą jak działa i co wyprawia w Polsce ten watykański kościół . Większość Polaków go olewa . Ja też . Nikt mądry tego rydzykowego badziewia nie ogląda .
Warunkiem istnienia rydzyka jest ciemnota tłumu, dlatego bardzo o nią dba, zawsze ją kultywuje...zapytajcie yorgosa....
Dopóki ludzie nie zrozumieją, że bogowie to są wymyślone byty filozoficzne, dopóty takie rydzyki będą żerowali na ich naiwności.
Przecież to taki sam pasożyt jak ci którzy zapraszają seniorów na pokazy np. garnków czy też innych cudownych rzeczy.
Tajemnice ojca Rydzyka. „Odpowiedź znalazłem w jedynej ocalałej teczce”
Podpułkownik Zawojski z konsulatu w Kolonii pyta Warszawę, kim jest ten niezwykły ksiądz, czy SB się nim zajmuje i co na niego ma. Odpowiedź znalazłem w jedynej ocalałej teczce Rydzyka. Ktoś zaczernił ją mazakiem – mówi Tomasz Piątek, autor książki „Rydzyk i przyjaciele”.
Biednego ogórka za chamstwo znowu z forum wywaliło. Teraz smrodzi jako yorgos....ale głupota ta sama.
Tadeusz Rydzyk szokuje słowami o kościelnej pedofilii. Politycy PiS biją brawo
Katolicka rodzina musi trzymać się razem - przekonuje założyciel Radia Maryja. Staje w kontrze do Watykanu, a skompromitowanego biskupa nazywa współczesnym męczennikiem. I to dopiero początek zdumiewających słów.
poznan.wyborcza.pl/poznan/7,36001,26579811,tadeusz(...)
Ale durnoty yorgosowe jeszcze go po rękach całują.
Dostaję dotację auta od bezdomnych i nie na nigdy dość rząd powinien dawać naprawdę potrzebującym a nie my podatnicy robimy składki i ratujemy jak się uda czyjeś życie operacje kosztują on nie jest księdzem ludzie! On was ograbia prawdziwy ksiądz jest z powolania