Mleko sie rozlalo , od dzis polski papiez bedzie oceniany przez historie jak ten , ktory ochranial pedofilow ..... nie wspolczujac ofiarom
Taddeus von Szwindelkant znowu żebra u durnych yorgosowatych.
Rydzyk apeluje o pieniądze i narzeka na PiS. "Ludzie bogatsi mają pozaszywane kieszenie"
Po raz kolejny podkreślił, że Polski Ład ogranicza możliwości wspierania fundacji przez emerytów i rencistów oraz inne osoby z najmniejszymi dochodami.
next.gazeta.pl/next/7,151003,29557333,o-rydzyk-ape(...)
To modlitwy nie działają? Może modlili się z brudnymi rękami?Spróbujcie , umycie rąk przed modlitwą pomoże.Przecież modlitwa musi dać efekt , yorgos tak twierdzi.
Pytaniem nie jest CZY, ale DLACZEGO, ukrywał. Wszystko inne to obłuda i kłamstwo.
Tajemnice Karola Wojtyły ujawnione. Burza w sieci
Na propisowskich forach rozpoczęła się prawdziwa sraczka w obronie kościelnych pedofilów. Bełkoczą o wartościach, tradycji a zapominają mówić o ludziach skrzywdzonych przez kosciół.To nie jest żadne chrzescijaństwo ale skowyt. Kościół upada i już się nie podniesie....
Anna Karoń-Ostrowska: Na ostatnim spotkaniu z Janem Pawłem II pytałam "dlaczego nie reagujesz". Milczał. A finał był wstrząsający
Próbowałam pytać o abp. Juliusza Paetza i Jan Paweł II odpowiedział mi milczeniem. Jakby był za szybą. Miałam poczucie, że to może być nasze ostatnie spotkanie. Gdy już się mieliśmy rozchodzić, powiedziałam, że chciałabym się przytulić. Też bardzo chciał się pożegnać. Wstał. Podeszłam. Przytuliłam się. Po chwili poczułam, że wielki mężczyzna wypada mi z rąk. Nie miał siły ustać na nogach - opisuje dr Anna Karoń-Ostrowska, dr filozofii, prywatnie wieloletnia przyjaciółka Jana Pawła II, swoje ostatnie spotkanie z Karolem Wojtyłą
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,29537129,(...)
Szczęść boże.....nie lękajcie się.
Prawaki i tak wiedzą swoje. Zaatakowano ich największego sojusznika politycznego - prawdą. Prawda dla kk i prawactwa to śmiertelne zagrożenie.
Przywódca zbrodniczego reżimu był "przydatny" Janowi Pawłowi II. W tle "sponsoring" Kościoła
Jan Paweł II "utrącał" inicjatywy potępiające reżim Augusto Pinocheta, przywódcy zbrodniczego reżimu, który był odpowiedzialny za "zniknięcie" bez wieści ok. 40 tys. ludzi - mówił w TOK FM Mateusz Mazzini. Jak dodał, to dlatego, że Pinochet był sponsorem Kościoła katolickiego i był politycznie bardzo przydatny Kościołowi.
www.tokfm.pl/Tokfm/7,103086,29591520,przywodca-zbr(...)
Coraz lepiej....