Jedni ułaskawieni inni tymczsowo soię wykupili kaucjami czy zwiali na Białoruś, Węgry, Anglię no. Matecki, Romanowski, Kuczmierowski itd. nie wspominając o mniej znanych nazwiskach z afer zakupowych czy funduszu sprawiedliwości itp., ale to nie jest w stanie się przebic przez beretkę xerooyojojwatego.
@kurnachata pisze:"Tak jak było przy poprzednim upadku rządu PiS że do Polityków przykleili się różni handlarze bronią-respiratorami, Misiewicze, Dyrektorzy co "na sygnale" jechali święcić do Watykanu drzewka sosnowe pod Papieski las, Obmajtki które założyły spółkę która wyprowadziła 1.5 mld z Orlen a nigdy nie otrzymała zamówionego paliwa, ambasadorzy handlujący polskimi WIZami. Więc po tym Rząd PiS dostał już czerwoną kartkę."
Chciałbym grzecznie nadmienić, że za te niby przestępstwa PiS, przez dwa lata nikogo nie wsadzono do pierdla. Natomiast "wesoły Romek", brzytwy się chwyta żeby nie wylądować przed Trybunałem stanu.
@kurnachata pisze:"Tak jak było przy poprzednim upadku rządu PiS że do Polityków przykleili się różni handlarze bronią-respiratorami, Misiewicze, Dyrektorzy co "na sygnale" jechali święcić do Watykanu drzewka sosnowe pod Papieski las, Obmajtki które założyły spółkę która wyprowadziła 1.5 mld z Orlen a nigdy nie otrzymała zamówionego paliwa, ambasadorzy handlujący polskimi WIZami. Więc po tym Rząd PiS dostał już czerwoną kartkę."
Chciałbym grzecznie nadmienić, że za te niby przestępstwa PiS, przez dwa lata nikogo nie wsadzono do pierdla. Natomiast "wesoły Romek", brzytwy się chwyta żeby nie wylądować przed Trybunałem stanu.
Stało się typowo w Krośnie tak jak i w całym kraju że rząd PO dostał "żółtą kartkę" i przebiega obecnie rekonstrukcja rządu. Zwykle dopiero po dwóch kadencjach miarka się przelewa gdy do polityków przyklejają się interesanci wyciągający pieniądze. Tak jak było przy poprzednim upadku rządu PiS że do Polityków przykleili się różni handlarze bronią-respiratorami, Misiewicze, Dyrektorzy co "na sygnale" jechali święcić do Watykanu drzewka sosnowe pod Papieski las, Obmajtki które założyły spółkę która wyprowadziła 1.5 mld z Orlen a nigdy nie otrzymała zamówionego paliwa, ambasadorzy handlujący polskimi WIZami. Więc po tym Rząd PiS dostał już czerwoną kartkę.
Uśmiechnijcie się brygada, hej!, co tacy smutni jestescie!, mieliście już dzisiaj prince polo?
Szczęść Boże!
Wczoraj podczas wieczornej modlitwy Pan Bóg rzekł mi że wstydzi się że dał wolną wolę bezrozumnej masie która głosowała na Szemranego Karola . To człowiek wyjątkowo podły który będzie cierpiał męki piekielne za swoje grzechy a bezrozumnej masie nakazał ścisły post i biczowanie pokrzywami po strefach intymnych. Mam nadzieję że te bezrozumne istoty pojmą swoją winę i szczerze będą żałować za swoje grzechy. Bo głupota grzechem jest!
Z Bogiem!
Kłamca zawsze będzie kłamcą. Dziwię się tym którzy popieraja snusiego a nie widza jego kłamstw. To świadczy o wyjątkowej tępocie tej biomasy:)
Szczęść boże ratuj się kto może od radiomaryjnej biomasy:)
Afonsio Snusi kłamca I oszust:) wzór cnót katolickich:):):):) matkobosko królową Polski a sutenerzy preziodętem:):):) ja cierpię dolę:);):):)
Pałac czeka na nowego lokatora, a kto zaopiekuje się Grand Hotelem ? Może xerochoojajowaty cieć?
xerochoojajowaty pisze: "Chciałbym grzecznie nadmienić, że za te niby przestępstwa PiS, przez dwa lata nikogo nie wsadzono do pierdla."
Gdybyś tyle nie chlał moczymorda to wiedziałbyś o kamińskim,wąsiku i czterech związanych z tej sprawie osobach których uniewinnił the bill:)
Nie chlej tyle!