@AG szanuję Twoją opinię, lecz mam odmienne zdanie niż Ty. Kiedy Słowacja wprowadziła euro akurat nasza szkoła w której pracowałem przed emeryturą. Miała spotkanie z podobną szkołą w Bardejovie. Otóż Słowaccy nauczyciele zazdrościli Polakom i Czechom że pozostali przy swojej walucie. Ekonomiści ocenili, że gdyby w Polsce było euro nie mielibyśmy takiego wzrostu gospodarczego jaki był za ostatniej niepełnej dekady.
@yoorex jak raz zgadzam się z Tobą w 100%:
Kto chce być okłamywany i oszukiwany niech popiera Trzaskowskiego. Ludzie gdzie wy macie oczy? Popieracie gościa, który zrobi wszystko, żeby zadowolić swojego szefa (Donaldinio)
Zauważyłem tylko pewne błędy w pisowni, które pozwalam sobie poprawić:
Kto chce być okłamywany i oszukiwany niech popiera Nawrockiego. Ludzie gdzie wy macie oczy? Popieracie gościa, który zrobi wszystko, żeby zadowolić swojego szefa (Jarosława).
A co do Euro - tak, chcę i już mam dość czekania na nie.
Cyt. "Faszystowska hańba.Szkoda, źe w moim wieku nie ma już sil na wyjazd z tego zadupia."
Nikt cię tutaj nie trzyma, dowód albo paszport w kieszeń, jedź na zachód zbierać szparagi i myć czerepy na zmywaku. Wyżywienie na zmywaku darmowe, czyściutkie bo Niemiec jadł widelcem i nożem. ;-))
Na Podkarpaciu mieszka najwięcej mądrych i rozsądnych ludzi. Osób które potrafią odróżnić kłamcę i sługusa jak jego szef (Donaldinio). Od człowieka uczciwego i prawego. Kto ogląda tylko TVN-y i TVP w likwidacji ten popiera "Bążura,, natomiast osoby oglądające Republikę, Karola Nawrockiego. Bążur ma za uszami wiele afer. Począwszy od reprywatyzacji warszawskich kamienic po wychodki za 600 000 zł. Nawrockiemu reżimowe media zarzucają... Co? To że zlitował się nad zadłużonym pijusem. Od którego odwróciła się rodzina i dzieci. Gdyby nie Karol Nawrocki już dawno wąchałby kwiatki od spodu, albo co najwyższej zbierałby pod marketem na nalewkę, albo jagodziankę na kościach. Ludzie gdzie wy macie oczy? Chcecie harować do śmierci? Chcecie żeby Wam wprowadzili euro. Chcecie żeby nam likwidowali fabryki i miejsca pracy. TO WYBIERAJCIE ZŁO!!! Szczęść Boże!!!
Faszystowska hańba.Szkoda,ze w moim wieku nie ma już sil na wyjazd z tego zadupia.
"Łatwiej zostać człowiekiem wykształconym niż myślącym".
"To wszystko głupstwo... Wykształcony - niewykształcony. Wszyscy ludzie są jednakowi. Są tylko dobrzy i źli. Są ci, którym więcej się poszczęściło, i tacy którym mniej..."
"Zrozumiałem teraz, że wykształcenie zdobywa się głównie po to, by uświadomić sobie, iż rzeczy, w które wierzyło się całe życie, nie są prawdą i nic nie jest takie, jakie się wydaje."
"Brak wykształcenia nie przeszkadza nikomu osądzić właściwie sytuacji."
"Wykształcenie szkodzi na umysł. Przeszkadza w prawidłowym myśleniu."
"Wykształcenie to przede wszystkim ciągły dialog z pamięcią."
"Mądrość z wykształceniem ma naprawdę niewiele wspólnego."
"Wykształcenie wspomaga inteligencję, ale jej nie zastępuje."
"Naród, który czerpie wiedzę z tik-toka, jest zdany na pożarcie Rosji" - Napisała Ola, która czerpie wiedzę z TVN24, Wyborczej i Onetu hahahahaha. Swoją drogą, jak można głosować na kogoś, kto zmienia zdanie szybciej niż tęczowe Julki swoją płeć ?! Ale jedno trzeba przynać - Tusk Vison Network wraz z TVP Info w likwidacji, robi doskonałą robotę - papka dla dzieci zamiast mózgu! Yebać pisy śmiały się, z propagandy Kaczyńskiego a sami teraz łykają jak pelikany piękną propagandę folksdojcza! hahahahah. No ale co się dziwić, skoro za was myśli telewizor - Goebbels pękał by z dumy!