DYSKUSJE
Nawrocki pierwszy. Tak głosowało Krosno na prezydenta Polski
black_crow
19.05.2025 22:33

@Dewast, doskonale to wiem. Obserwuję ten portal niemal od początku i tak jak napisałem wcześniej absolutnie nic nie mobilizuje tak forumowiczów jak polityka: ciekawa propozycja kształcenia - 5 komentarzy, wydarzenia lokalne - nie więcej niż 10 komentarzy, ciekawostki historyczne z miasta - w porywach kilkanaście komentarzy. Tematy ważne dla społeczności lokalnej są marginalizowane a spory polityczne podgrzewane przez adwersarzy. W polemikę szkoda wchodzić bo dostanie się łajnem od jednego czy drugiego chama który daje upust swojej frustracji przed monitorem.

black_crow
na forum od kwietnia 2019
reaktywator
19.05.2025 22:27

@Dewas, nie powtarzaj napchanych ci przekazów, że kasy nie ma na nic, kasy jest aż nadto m.in. po odblokowaniu jej z UE. Niestety, jest również na czym straszliście i straszycie "ciemny lud", czyli na trzybastki, czternastki, podwyższon e 500+, a dodatkowo na babciowe, dodatkowe pieniądze nawet po kilka tysięcy dla niepełnosprawnych, renta wdowia i inne których nie będę ci przedstawiał, bo to i tak do ciebie nie dotrze.

reaktywator
na forum od listopada 2017
kurnachata
19.05.2025 22:26

To też ciekawe zjawisko statystyczne że Krosno jak i mnóstwo innych miejscowości głosuje zupełnie tak samo jak zsumowany cały kraj. Jedynie duże różnice są w głosowaniu w ośrodkach zamkniętych czyli w zakładach karnych bądź placówkach opieki DPS.

kurnachata
yardani
19.05.2025 22:17
wyróżnione przez moderatora

Mnie przeraża, że ludzie nie mają już żadnych zasad, zahamowań, żadnego kręgosłupa moralnego. Przecież ten Nawrocki to typowy przykład totalnego upadku człowieczeństwa i jeszcze pcha się na najwyższy urząd w państwie, i nie ma z tym problemu. "Quo vadis" man???

yardani
na forum od lipca 2023
Dewast
19.05.2025 22:00

@black_crow, Kiedyś to był bardzo fajny portali z informacjami co i kiedy w Krosnie, ale redaktor postanowił ze "swojego dziecka" zrobić tube propagującą jego poglądy i tak powstała namiastka gazety wyborczej w krośnie.

Wystarczy spojrzeć na komentarze [wyróżnione przez moderatora] gdzie nieważna jest treść a poglądy piszącego.

Koniec tego jest taki, ze w innych tematach są po trzy komentarze, łącznie z komentarzem właściciela, czyli żebraniem o wsparcie portalu drobną kwotą.

Może pan redaktor sie nie domyśla, dlaczego na portalu jest tak mało osób z drugiej strony płotu, bo przecież wiadomo, ze każdy lubi być obrażany, prawda?

PS

Ja tu kiedyś dostałem ostrzeżenie i usunięto mój komentarz, za to, ze zacytowałem obraźliwy wpis.

Oczywiście tego zacytowanego obraźliwego wpisu nie usunięto, bo był [wyróżnione przez moderatora].

Dewast
Endrju89
19.05.2025 21:19

@Dewast,kami a czego wy się spodziewacie od ośmiogwiadkowców ?! Logiki ? Myślenia ? Za nich myśli telewizor - Kraśko, Olejnik, Onet, Wyborcza a nie ich własna łepetyna i zdrowy rozsądek! Czy w tych czy w poprzednich wyborach głosują na KO, Bążura tylko po to aby nie rządził PiS bo tak im powiedział telewizor!

Endrju89
black_crow
19.05.2025 21:15

Żadne inne tematy jak te polityczne budzą społeczność krośnian do gromkiego wyrażania swojego oburzenia lub zadowolenia na forum Krosno24. Jednocześnie żadne inne tematy jak te polityczne nie polaryzują tak bardzo i nie dają asumptu do puszczania hamulców w używaniu bardziej lub mniej wyszukanych inwektyw. A jednocześnie ( po raz ostatni) żadne inne tematy jak te polityczne nie pokazują stronniczości dziennikarzy.

black_crow
na forum od kwietnia 2019
Dewast
19.05.2025 21:09

Tak misie kolorowe... Złodzieje z PIS nie rzadza od roku, KO robi budżet prawie jeden bilion złotych, czyli wiecej niz zły PIS miał przez OSIEM lat a kasy nie ma na nic...

Może Kaczynskie zakopał a Tusk łopaty nie ma?

Dewast
Dewast
19.05.2025 21:02

Mitomania o wykształconych wyborcach PO...Ideas NCBR, STOP a naukowcy rozgonienie do swoich macierzystych uczelniOceania - STOP

Minister Wieczorek przyznaje w radiu Zet, że ich obietnice wyborcze to była ściema... ale zdymisjonowany został za co innego... no kto wie za co?

W Ideas NCBR pracowali np. Aleksander Mądry, Marta Kwiatkowska, Wojciech Samek, Zofia Dzik... poszukajcie sobie uczeni wyborcy PO z jakich uczelni przyjechali, by pracować w Polsce. Trzeba było to zniszczyć, bo powstało za złego PIS.

A 100 konkretów?Było ***** PIS, jest ***** 100 konkretów. Czy któryś z wykształconych wyborców PO cos napisze o tych konkretach?Konfederacja chciała jeden wprowadzić, ten od kwoty wolnej i zablokowali go tuskowcy...Później inny konkret, czyli ten o odpartyjnieniu spółek Skarbu Państwa chciała wprowadzić Polska2050 Hołowni i co... i PO zablokowało.swój konkret.

I co, będziemy rozwijać jak w 2023 listę tłustych kotów z PO, czy nie, bo im sie po prostu należy?

Wyborcy PO, niczym sie nie różnicie od wyborców PIS. Jesteście takimi samymi hipokrytami tylko z drugiej strony płotu i od 30 lat wciąż stoicie w tym samym miejscu, wybiracie tych samych ludzi i oczekujecie zmian.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów” Albert Einstein.

Więc znowu wybierzcie POPIS, by się nawalać na forach i pisać kto jest bardziej wykształcony.

Gratuluje madrosci...

Dewast
waga29
19.05.2025 20:40
wyróżnione przez moderatora

Ja chyba śnię, Braun /facet o niemieckim nazwisku/ w katolickim Krośnie ponad 7%. Do tego zwykły oszust, kanciarz na czele. Już Romanowski może się szykować do powrotu do kraju. Złodzieje z PIS zacierają ręce. Bedą uniewinnienia, prawa łaski. Czy 2 kadencje sterowania stanowiskiem prezydenta przez Jarka to mało?

waga29
/15
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA