@Dewas, nie powtarzaj napchanych ci przekazów, że kasy nie ma na nic, kasy jest aż nadto m.in. po odblokowaniu jej z UE. Niestety, jest również na czym straszliście i straszycie "ciemny lud", czyli na trzybastki, czternastki, podwyższon e 500+, a dodatkowo na babciowe, dodatkowe pieniądze nawet po kilka tysięcy dla niepełnosprawnych, renta wdowia i inne których nie będę ci przedstawiał, bo to i tak do ciebie nie dotrze.
To też ciekawe zjawisko statystyczne że Krosno jak i mnóstwo innych miejscowości głosuje zupełnie tak samo jak zsumowany cały kraj. Jedynie duże różnice są w głosowaniu w ośrodkach zamkniętych czyli w zakładach karnych bądź placówkach opieki DPS.
Mnie przeraża, że ludzie nie mają już żadnych zasad, zahamowań, żadnego kręgosłupa moralnego. Przecież ten Nawrocki to typowy przykład totalnego upadku człowieczeństwa i jeszcze pcha się na najwyższy urząd w państwie, i nie ma z tym problemu. "Quo vadis" man???
@black_crow, Kiedyś to był bardzo fajny portali z informacjami co i kiedy w Krosnie, ale redaktor postanowił ze "swojego dziecka" zrobić tube propagującą jego poglądy i tak powstała namiastka gazety wyborczej w krośnie.
Wystarczy spojrzeć na komentarze [wyróżnione przez moderatora] gdzie nieważna jest treść a poglądy piszącego.
Koniec tego jest taki, ze w innych tematach są po trzy komentarze, łącznie z komentarzem właściciela, czyli żebraniem o wsparcie portalu drobną kwotą.
Może pan redaktor sie nie domyśla, dlaczego na portalu jest tak mało osób z drugiej strony płotu, bo przecież wiadomo, ze każdy lubi być obrażany, prawda?
PS
Ja tu kiedyś dostałem ostrzeżenie i usunięto mój komentarz, za to, ze zacytowałem obraźliwy wpis.
Oczywiście tego zacytowanego obraźliwego wpisu nie usunięto, bo był [wyróżnione przez moderatora].
@Dewast,kami a czego wy się spodziewacie od ośmiogwiadkowców ?! Logiki ? Myślenia ? Za nich myśli telewizor - Kraśko, Olejnik, Onet, Wyborcza a nie ich własna łepetyna i zdrowy rozsądek! Czy w tych czy w poprzednich wyborach głosują na KO, Bążura tylko po to aby nie rządził PiS bo tak im powiedział telewizor!
Żadne inne tematy jak te polityczne budzą społeczność krośnian do gromkiego wyrażania swojego oburzenia lub zadowolenia na forum Krosno24. Jednocześnie żadne inne tematy jak te polityczne nie polaryzują tak bardzo i nie dają asumptu do puszczania hamulców w używaniu bardziej lub mniej wyszukanych inwektyw. A jednocześnie ( po raz ostatni) żadne inne tematy jak te polityczne nie pokazują stronniczości dziennikarzy.
Tak misie kolorowe... Złodzieje z PIS nie rzadza od roku, KO robi budżet prawie jeden bilion złotych, czyli wiecej niz zły PIS miał przez OSIEM lat a kasy nie ma na nic...
Może Kaczynskie zakopał a Tusk łopaty nie ma?
Mitomania o wykształconych wyborcach PO...Ideas NCBR, STOP a naukowcy rozgonienie do swoich macierzystych uczelniOceania - STOP
Minister Wieczorek przyznaje w radiu Zet, że ich obietnice wyborcze to była ściema... ale zdymisjonowany został za co innego... no kto wie za co?
W Ideas NCBR pracowali np. Aleksander Mądry, Marta Kwiatkowska, Wojciech Samek, Zofia Dzik... poszukajcie sobie uczeni wyborcy PO z jakich uczelni przyjechali, by pracować w Polsce. Trzeba było to zniszczyć, bo powstało za złego PIS.
A 100 konkretów?Było ***** PIS, jest ***** 100 konkretów. Czy któryś z wykształconych wyborców PO cos napisze o tych konkretach?Konfederacja chciała jeden wprowadzić, ten od kwoty wolnej i zablokowali go tuskowcy...Później inny konkret, czyli ten o odpartyjnieniu spółek Skarbu Państwa chciała wprowadzić Polska2050 Hołowni i co... i PO zablokowało.swój konkret.
I co, będziemy rozwijać jak w 2023 listę tłustych kotów z PO, czy nie, bo im sie po prostu należy?
Wyborcy PO, niczym sie nie różnicie od wyborców PIS. Jesteście takimi samymi hipokrytami tylko z drugiej strony płotu i od 30 lat wciąż stoicie w tym samym miejscu, wybiracie tych samych ludzi i oczekujecie zmian.
"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów” Albert Einstein.
Więc znowu wybierzcie POPIS, by się nawalać na forach i pisać kto jest bardziej wykształcony.
Gratuluje madrosci...
Ja chyba śnię, Braun /facet o niemieckim nazwisku/ w katolickim Krośnie ponad 7%. Do tego zwykły oszust, kanciarz na czele. Już Romanowski może się szykować do powrotu do kraju. Złodzieje z PIS zacierają ręce. Bedą uniewinnienia, prawa łaski. Czy 2 kadencje sterowania stanowiskiem prezydenta przez Jarka to mało?
@Dewast, doskonale to wiem. Obserwuję ten portal niemal od początku i tak jak napisałem wcześniej absolutnie nic nie mobilizuje tak forumowiczów jak polityka: ciekawa propozycja kształcenia - 5 komentarzy, wydarzenia lokalne - nie więcej niż 10 komentarzy, ciekawostki historyczne z miasta - w porywach kilkanaście komentarzy. Tematy ważne dla społeczności lokalnej są marginalizowane a spory polityczne podgrzewane przez adwersarzy. W polemikę szkoda wchodzić bo dostanie się łajnem od jednego czy drugiego chama który daje upust swojej frustracji przed monitorem.