Odmóżdżenie z czasów PRL-u wciąż działa. Jak można oddać dobrowolnie głos na takiego lewego Trzaskowskiego czy lewaczkę Biejat, no jak? A oszust Nawrocki to z jakiej puli otrzymał te głosy?
In Russia and Belarus, Trzaskowski received the most votes ,36.13 % and 30.30 %, respectively.
Przynajmniej wiadomo skąd tyle podłych ludzi w sklepach, na drogach i w przychodniach.
Mnie nie dziwi karność betonowego elektoratu pisu, w końcu tu jest Polska B i zawsze "ksiondz" im mówił na kogo głosować, choćby na alfonsa i złodzieja. Tylko kto do diaska głosował na Brauna? Czy poziom wymóżdżenia w tym kraju sięgnął już dna?
A dla zdziwionych wynikiem Batyra, mam podpowiedź, skoro można starej babie czy dziakdowi wmówić przez telefon w kilka minut, żeby oddali oszczędności całego życia w reklamówce obcej osobie albo przelali na obce konto, to co dopiero można im wmówić lejąc latami propagandę w TVPiS a teraz w Republice czy innej szczujni?
@black_crow, Mentzen też rzucał łajnem gdy mówił -
"Nawrocki zrobił rzecz całkowicie obrzydliwą. Przejął mieszkanie od starszej i schorowanej osoby, nie płacąc za nie. Do tego skłamał u notariusza, że zapłacił, zmusił też do kłamstwa sprzedającego mieszkanie. Nie jestem w stanie sobie wyobrazić, jak coś takiego może być akceptowalne dla kogoś z jakąkolwiek wrażliwością społeczną. Tymczasem cały PiS tego broni. I to co godzinę w inny sposób, bo wersje obrony zmieniają się cały czas....
Wiadomo, że pisowcy nie tylko na urlop jeżdżą dla Polski. Kradną też dla Polski, przecież nie dla siebie. Wszystko dla Polski. I krytykować ich też nie można, bo to nie jest w interesie Polski. W interesie Polski jest to, żeby nie rządzili ludzie nieuczciwi, ludzie bez zasad, zdolni do dowolnej niegodziwości. W interesie prawicy jest to, żeby ludzie skompromitowani tej prawicy nie reprezentowali. Bronienie złodziejstwa jest wbrew interesom Polski, wbrew interesom prawicy, jest wbrew prawdzie i jakimkolwiek zasadom. Może i jest zgodne z interesem PiS, ale oznacza to, że ten interes jest zupełnie sprzeczny z interesem Polski, prawicy, sprzeczny z zasadami."..
"Sławomir Mentzen przygotował też odcinek na swoim kanale na YouTube dotyczący mieszkania Karola Nawrockiego. — W całym PiS-ie i otoczeniu PiS-u nie byliście w stanie znaleźć jednego w miarę uczciwego człowieka, który nie ma za sobą takich wałów — mówił. Stwierdził, że "nigdy nie będzie popierał tego, że PiS-owcy kradną pieniądze"...
x.com/SlawomirMentzen/status/1919812286631612451?r(...)
Ciekawe co powie taraz
Czy wiecie że mamy teraz wojnę hybrydową na granicy. Tak mówił RT na debacie przed I turą.
Mam wrażenie że czym gorszy kandydat: oszust kłamca alfons tym bardziej pisie kundle zadowolone. Ale się z "ludźmi" porobiło.