DYSKUSJE
Bolt w Krośnie. Tanie przejazdy konkurencją dla taksówek
damiano1
16.03.2025 23:45

Taksowkarze mogą mieć ciezko...fora.warszawa.pl/

damiano1
na forum od marca 2025
Adrian Krzanowski
11.03.2025 11:11
wyróżnione przez moderatora
Tworzenie wartościowych artykułów kosztuje. Możesz wesprzeć naszą pracę przekazując niewielką darowiznę (np. 20 zł) tutaj: https://buycoffee.to/krosno24
Adrian Krzanowski
na forum od października 2017
neonkton
24.02.2025 16:45

@jakaga a Panowie kierowcy taksówek nie palą? Ciężko nieraz wsiąść, tak śmierdzi papierochami.

Super, że Bolt jest. Ceny bardzo przystępne, sprawnie i szybko. Ocena kierowcy w aplikacji sprawia, że kierowcy się starają i obsługa klienta odbywa się na bardzo wysokim poziomie. Korzystamy często i będziemy korzystać :)

neonkton
na forum od stycznia 2025
tomaas2
22.02.2025 22:33

A gdzie ten BOLT płaci podatki!Czy Krosno coś z tego ma czy pieniądze z Krośnian idą do Estoni!?

tomaas2
na forum od listopada 2017
jakaga
21.02.2025 12:12

Nie mam nic przeciwko konkurencji, ale jak można wsiąść do Bolta, w którym kierująca pali papierosa - dziś byłam świadkiem. To jakaś kpina z klienta. No i trzeba za taką przyjemną jazdę zapłacić.

jakaga
na forum od lutego 2018
kardiodzik
20.02.2025 19:54

Same bolty po mieście już jeżdżą... Masakra... Narobiło się ich jak... 2-3 miesiące i będzie w Krośnie 200 "taksówkarzy" z czego połowa za miesiąc zarobi 1/2 minimalnej krajowej...

kardiodzik
na forum od lipca 2021
jurek2022
20.02.2025 08:03

Pod balkonem mam duży parking i widziałem już auta na godziny, rowery na wynajem hulajnogi itp.

Jak by było tanio to by były kolejki.

Jak usłyszałem dwóch młodzieńców kiedy wysiedli z auta na godziny.

Cytuję "ja p....... tyle kasy?"

To rozumię co znaczy tanio.

Dla kogo tanio ?

jurek2022
na forum od grudnia 2022
sipma
19.02.2025 18:45

Bolt to jest teraz gwóźdź do trumny MKS-u teraz gdy cena zastała podwyższona na 4.60 zł za bilet i jest drożej niż w dużej Warszawie gdzie za niższą cenę biletu można przejechać zdecydowanie większy dystans. Jeśli chodzi o komfort podróży to w MKS Krosno autobusy w zimie jeźdzą nieogrzewane a w lecie z wyłączoną klimą bo kierowcy oszczędzają paliwo, by to co zaoszczędzą trafiło im do kieszeni a to wszystko kosztem nas pasażerów. Także system informacji pasażerskiej został już praktycznie całkiem wyłączony, zapowiedzi głosowe zostały tak wyciszone że ich nie słychać, a monitory wyświetlające kolejne przystanki, numer linni i kierunek są cały czas wyłącznie, czasami na parę sekund się włączą i znowu się wygasają. Tak, Bolt będzie miał kogo wozić a MKS będzie jeździł pusty bo jest bardzo drogi i oferuje skandaliczne warunki podróży.

sipma
na forum od marca 2018
krosnal
19.02.2025 18:30

Jestem za szeroko pojętą konkurencją, bo zyskują klienci, a wiadomo że w tej walce o rynek padną najsłabsi. Sam tego doświadczyłem i poległem. Dlaczego?, bo miałem mizerne szanse żeby konkurować z sieciami handlowymi, dysponującymi kapitałem o którym nawet nie marzyłem, a reguły były na ich korzyśc. Wszystkim narzekającym przypomnę zasadę, klient zawsze wybierze tańszy wariant. Jeśli firma z Estonii potrafi zaistnieć w Krośnie to gdzie są nasze korporacje, może riksze uruchomić? , bo jak widzę zwolennków rowerów tutaj nie brakuje, no i nie trzeba tankować.

krosnal
Dewast
19.02.2025 17:04

Dlaczego taksówkarze tak płaczą? ...musi mieć legalizowany taksometr, stałą, ustaloną przez miasto taryfę?

Nie, nie musi... wywalcie legalizowany taksometr i jeździjcie jako Bolt. W czym problem? Tak, wiem... tu trzeba być konkurencyjnym... i uczciwym.

Dewast
/2
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA