Jak to super że jest jeszcze jakiś zdrowy rozsądek ale i paranoja u młodzieży też występuje. Ja w Krośnie nigdy nie miałem problemów z nikim. Raz mi pizze ukradli ma osiedlu w latach 2000 jak dowodziłem bo nie zamknąłem drzwi. Byłem wkurzony bo pierwsza praca i do tego przyjemna. Wątpię czy jednak Krosno stało się dzikim Wschodem mimo tego co się wciska. Idąc o 2 w nocy się tam nigdy jakoś nie bałem, nie wiem jak na osiedlach jest ale dalej wierzę że jest spokojnie.
Dziecko jest tak mocno uczulane na niebezpieczenstwa, że wszystko wydaje mu się zagrożeniem. Oczywiście ostrożności trzeba uczyć, ale z wyczuciem. Tutaj moim zdaniem kłania się psycholog, bo dziecko może już teraz mieć nerwicę, a za 2 lata pojawią się duże problemy.
To pokolenia tak ma. Wszelkiego rodzaju teorie spiskowe kręcą ich na codzień.
A to elektrownia w Czernobylu wybuchła, a to Ukraińcy szykują się do natarcia na Podkarpacie albo szczepionki zabijają ludzi... A i szkoła powinna wychować im dzieci.
Nazwa grupy na FB mówi bardzo dużo o stanie umysłowym osób tam piszących. Farmakoterapia raczej nie pomoże. Tylko i wyłącznie elektrowstrząsy.
NIc sie nie stało gowniarze będa bardziej ostrozni i bed a uczyc sie szybko biegać
Każdemu wolno kochać, kazdemu wolno marzyć......Na grzybobraniu grzybiarze słyszą wołanie, "ratunku gwałcą, ratunku gwałcą ....." biegną za tym głosem, a na polanie z koszykiem grzybów leży zakonnica.... oni do niej dlaczego siostrzyczka wołała , że gwałcą jak tu gwałcicieli nie widać..... a ona oj tam oj tam, nawet pomarzyc nie wolno....
Podobne próby miały miejsce na Lewakowskiego, Grodzkiej i Prusa. Tyle że zamiast białego busa była czarna wołga, a na Prusa wylądował spodek z zielonymi ludzikami. Ja wiem że dzieci robią rodziców w konia ale żeby się tym chwalić w internecie ?? A mamuśki niech czasem włączą mózg nim zaczną straszyć nasze dzieci. No i straszne rozczarowanie, można było ponarzekać i pohejtować policję, straż miejską, szkołe, transport drogowy, bezdomne psy itd, a tu taka klapa
Za sianie nieprawdziwych wiadomości,ukarać finansowo.