Jeszcze można dobać to z jakim zapałem i zaangażowaniem Pan Prezydent dążył do postawienia w samym mieście spalarni śmieci. Co oczywiści odczuje całe społeczeństwo Krosna
Sami młodzi facowcy i i influencerka z biura obsługi klienta - pracownik UM Krosna ? Super , gratki dla PP który powinien być na emeryturze ? 22-letnia obszerna wizja !
Mnie się przysnęło w połowie tego wywiadu ale co tam było powiedziane to tak nijak. Na przykład to że potentat i spekulant paliwowy ma przejąć stacje tankowania lotniska Krosno, lecz to jest wybudowane za pieniądze podatnika - niech sobie sam wybuduje swoje. Znów to że Krosno mają zauważać turyści z zewnątrz to podobną manierę miał zapomniany prezydent Ziemka. Mianowicie wtedy podczas wizyty Papieża w Krośnie to cały świat i Włochy miały zauważyć jak można mieć kilku pracowników za 800zł miesięcznie (takie były pensje) i zbudować taki krzyż i scenę. Włochy raczej zwróciły się do FSM Tychy a włoskie tekstylia nie wzięły dziedzictwa Lnianki tylko poszły do Bangladeszu i Chin. Jak również na dworcu postawiono szersze ławy niż na wielkich dworcach ale to też nie zasugerowało rozbudowy kolei. Dalej jeździmy gorzej niż sto lat temu gdzie można było rano skoczyć do Lwowa i wrócić przed południem.
W Krośnie potrzeba zmiany i mam nadzieję że żadne obietnice nie zamydlą oczu mieszkańcom. Dla mnie osobiście Przytocki nie istnieje jako kandydat na kolejną kadencję i nie zmienią tego żadne programy.
90% krośnieńskich ulic wymaga całkowitej wymiany nawierzchni bitumicznych. Ale gdzie tam... najważniejszy jest stadion żużlowy z jupiterami za miliony złotych. Po ulicach jeździmy wszyscy i niszczymy auta. Ze stadionu korzysta znikoma część krośnieńskiej społeczności. Same łatanie dziur przed wyborami nie wystarczy. Niech tylko wycofa się główny sponsor, to żużlowcy wylądują w II lidze. A piłkarze już n a jesieni będą klasę niżej.
Sratatata...... Jeżeli będzie realizował ten program tak jak poprzedni to ja dziękuję. Naobiecywał bajek i ludzie na niego poszli głosować. Kto pamięta jego poprzedni "program wyborczy" ten wie o czym mówię. Nara.
Tylko w myśl zasady "czepia się" - UM przy ul. Bieszczadzkej - super pomysł, tylko dlaczego mowa tutaj o przenosinach tylko z budynku przy ul. Lwowskiej, a ani słowa o ul. St. Staszica i ul. Prochownia? Jak cały urząd w jednym miejscu, to cały. Przy ul. St. Staszica też nie ma miejsc parkingowych dla interesantów, o USC przy ul. Prochownia już nie wspomnę !!! Gdzie mają zaparkować liczni goście? Pod szpitalem?
A po za tym, to program OK. Najbardziej cieszą mnie:
"(...)rozpoczniemy budowę obwodnicy wschodniej od ul. Słonecznej do szpitala(...)",
"(...)Zaprojektujemy i rozpoczniemy, przy udziale społeczeństwa, budowę parku miejskiego przy ul. Ostaszewskiego(...)"
Oto dokładny cytat: "Proszę pana, jeśli chodzi o życie tego miejsca, jeśli będziemy bazować tylko na mieszkańcach powiatu, to nic z tego nie będzie. Dzisiaj Krosno powinno przyciągać turystów." O jakim przeinaczeniu piszesz?
Nasz lokalny krośnienski Joe Biden