Może to i pomnik o charaklterze religijnym, ale religii diabła, który podestępem chce wprząc, zaangażować wyznawców religii katolickiej do walki z Bogiem, dobrem ii ludźmi.
Gdybym był na miejscu pana Hejnara to wytoczyłbym proces panu Krzanowskiemu za naruszenie dóbr osobistych.
Facet niebezpiecznie się bawi, zamiast skupić się na piekarni wynajduje jakieś pseudo- lotne tematy dla gawiedzi. Mam nadzieję że kolejne wybory usuną go z kretesem, czemu wszystkim w Krośnie życzę.
lewaki to są bardzo madrzy ludzie-taka pani Żukowska twierdzi że biologiczny mężczyzna może urodzić dziecko, że są około 52 płcie/płci ,
a pani prof. ŚRODA w wywiadzie powiedziała że kobiety lepiej pracują,więc jak szukała ekipy do remontu łazienki ,wybrała ekipę składającą się z samych kobiet...
nie chcę być oskarżony o mowę nienawiści dlatego powiadam wam WINCYJ takich ludzi kochających, tolerancyjnych....
do domu pana Hejnara weszli z miłości , przyszłość jawi się wspaniale,
dla tęczowych nawet stoi otworem...
To Berlin czy Moskwa panie gauss? Bo już od tej pisiej propagandy wszystko wam się w tych pustych baniakach pomieszało. Paplacie co tam tylko w tej waszej szczujni podpowiedzą, ale już niedługo.
Jakiś kręgosłup moralny trzeba mieć, być tolerancyjnym ale nie pochwalać gejostwa
Możesz mnie całkiem usunąć z tego pseudoportalu