A o kościelnych pedofilach na tabliczce miejsca zabrakło? I nic o imprezie w Dąbrowie Górniczej? Mała ta tabliczka....
Swietna inicjatywa..Wy teczowi co sie tak oburzacie i krzyczycie o wolnosci slowa a odmawiacie tego innym to wasza tzw tolerancja ktora dziala tylko w jednym kierunku. Wracajac do pomnika i jego oddzialywania na przestrzen publiczna... wasze dewiacje również na nia oddzialywuja, nie mam ochoty ogladac a musze. Pozdrawiam normalnych.
@obiektywny pyta - "czy prezydent jako zwierzchnik si łzbrojnych użyje wojska?" - chyba mu chodzi o wojsko "mocherowych beretów", a i tu ich naczelny z Torunia musi ich zmobilizować i wydać rozkaz...
Dożyliśmy bowiem takich czasów, gdzie coś nienaturalnego uznawane jest za normalność, a coś co od wieków uważane było za normalne staje się nienormalne.
Parafrazując więc słowa Czesława Niemena „ludzi normalnych jest więcej i mocno wierze w to, że ten świat nie zginie nigdy dzięki nim” nie wolno dać się zwariować.
Normalnych jest zdecydowanie więcej tylko, że nie zawsze mają chęć i odwagę publicznie wypowiadać się zgodnie ze swoim sumieniem i poglądami.
Potrzeba więc odważnych ludzi jak Pan Radny, aby mówić o tym otwarcie.
tusk bezprawnie przejmuje media, czy prezydent jako zwierzchnik si łzbrojnych użyje wojska? nie możemy bezczynnie pozwalać na bezprawie....
likwidujcie PPK , dziś można , jutro nie wiadomo czy nie ukradnie
pamiętacie seanse nienawiści pani na L? ta brzydsza od gówna celowo nie wymieniam nazwiska....niszczyli kościoły, zakłocali msze itp....cicho sza...
co jest złego ,że człowiek prosi Boga o pomoc w walce z masonami? (masoneria kościół szatana -to info dla wykształconych młodych a dużych miast)
ps. od dziś ja i moja rodzina kupujemy pieczywo u Pana Hejnara:)
Zatem ***** ******* mieści się w granicach języka społecznego oporu wobec reżimowego potralu
Pan Piekarz bardzo chciał pokazać światu a nawet zademonstrować jakim jest człowiekiem. Użycie wizerunku Archanioła przeciwko innym ludziom to działanie zabobonne i antychrześcijańskie. Styl i sposób demonstracji żenujący.