DYSKUSJE
"Pomnik nienawiści i ciemnoty". Stanął przed domem radnego PiS
nick12
21.12.2023 08:07

Pan Piekarz bardzo chciał pokazać światu a nawet zademonstrować jakim jest człowiekiem. Użycie wizerunku Archanioła przeciwko innym ludziom to działanie zabobonne i antychrześcijańskie. Styl i sposób demonstracji żenujący.

nick12
na forum od listopada 2017
rapanui
21.12.2023 07:59

A o kościelnych pedofilach na tabliczce miejsca zabrakło? I nic o imprezie w Dąbrowie Górniczej? Mała ta tabliczka....

rapanui
trzecieoko
21.12.2023 07:41

Swietna inicjatywa..Wy teczowi co sie tak oburzacie i krzyczycie o wolnosci slowa a odmawiacie tego innym to wasza tzw tolerancja ktora dziala tylko w jednym kierunku. Wracajac do pomnika i jego oddzialywania na przestrzen publiczna... wasze dewiacje również na nia oddzialywuja, nie mam ochoty ogladac a musze. Pozdrawiam normalnych.

trzecieoko
na forum od lutego 2023
bozy_dar
21.12.2023 07:24

Maliniak może co najwyżej poklęczeć przed pomnikiem u Hejnara.

bozy_dar
reaktywator
21.12.2023 06:56

@obiektywny pyta - "czy prezydent jako zwierzchnik si łzbrojnych użyje wojska?" - chyba mu chodzi o wojsko "mocherowych beretów", a i tu ich naczelny z Torunia musi ich zmobilizować i wydać rozkaz...

reaktywator
rumcajs8
21.12.2023 00:36

Dożyliśmy bowiem takich czasów, gdzie coś nienaturalnego uznawane jest za normalność, a coś co od wieków uważane było za normalne staje się nienormalne.

Parafrazując więc słowa Czesława Niemena „ludzi normalnych jest więcej i mocno wierze w to, że ten świat nie zginie nigdy dzięki nim” nie wolno dać się zwariować.

Normalnych jest zdecydowanie więcej tylko, że nie zawsze mają chęć i odwagę publicznie wypowiadać się zgodnie ze swoim sumieniem i poglądami.

Potrzeba więc odważnych ludzi jak Pan Radny, aby mówić o tym otwarcie.

rumcajs8
na forum od grudnia 2023
obiektywny
20.12.2023 22:37

tusk bezprawnie przejmuje media, czy prezydent jako zwierzchnik si łzbrojnych użyje wojska? nie możemy bezczynnie pozwalać na bezprawie....

likwidujcie PPK , dziś można , jutro nie wiadomo czy nie ukradnie

obiektywny
na forum od lipca 2023
haash
20.12.2023 22:31

U hejnara już nigdy nic nie kupię...ani ja ani moi znajomi.

haash
na forum od czerwca 2022
obiektywny
20.12.2023 22:13

pamiętacie seanse nienawiści pani na L? ta brzydsza od gówna celowo nie wymieniam nazwiska....niszczyli kościoły, zakłocali msze itp....cicho sza...

co jest złego ,że człowiek prosi Boga o pomoc w walce z masonami? (masoneria kościół szatana -to info dla wykształconych młodych a dużych miast)

ps. od dziś ja i moja rodzina kupujemy pieczywo u Pana Hejnara:)

obiektywny
na forum od lipca 2023
krzys16
20.12.2023 21:49

Zatem ***** ******* mieści się w granicach języka społecznego oporu wobec reżimowego potralu

krzys16
/11
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA
Reklamę wyświetlono 5740 razy