Chciałem tylko zacytować słowa zwolenników piss którymi raczyli nas na forum:
" Jak się nie podoba, to wyp...dałaś z Polski" ....
Jezu przyjdź na tem swiat i zwalcz to całe zło które nasila się coraz mocniej , wybacz nam grzesznikom.
No i zacznie się rozbrajanie Polski i niszczenie kluczowych sektorów gospodarki. Cofamy się conajmniej 8 lat wstecz. Ruscy cofnęli się o dekady przez embarga. Polacy zdecydowali, że nie ma co stać w miejscu, trza gonić ruskich. Pytanie, gdzie przesiedlać będą imigrantów? Mieszkańcy dużych miast, jak Warszawa, Poznań, Szczecin, Gdańsk, etc. zdecydowali m.in., że chcą imigrantów. To niech ich przyjmą do swoich miast. Ale władza gdzie ich ulokuje? Wiadomo, że na wschodzie Polski blisko miałych miejscowości. Widać wykształcony lud tęsknił za polityką charatania w gałę, to ją teraz będzie miał. Tylko w tym wszystkimn szkoda Polski i Polaków.
Co do głosowania na Kuchcińskiego czy Babinetza. Na tego drugiego to nawet szkoda czasu, szkodnik pierwszej wody, który nic dla Krosna nie zrobił, głosował przeciwko Krosnu, choćby w sprawie wybory wersji łącznicy kolejowej.
Natomiast Kuchciński wiadomo po co na Podkarpacie przylatywał. Niestety to znane nazwisko, na 1 miejscu, więc starsze panie i panowie, miłośnicy tvp stawiali chętnie krzyżyki.
Demokracja to niestety kiepski system. Powinien być wprowadzony elementarny egzamin z wiedzy ogólnej, z ekonomii i gospodarki, z logicznego myślenia. Nie zdajesz, nie głosujesz. Skończyłoby się przekupywania wyborców ich własnymi pieniędzmi.
PIS w drugiej kadencji sam się zaorał. Ale Ci co tak psioczą na PIS, to chyba mają syndrom sztokholmski, tęsknią za oprawcami platfusami.
Ludzie dajecie się robić w konia. PIS-PO tak sobie to ustawiły, że będą rządzić w nieskończoność, a jedni są warci drugich.
Były inne opcje ale wolicie się nabierać na zagrywki TVP i TVN, dwie propagandy nawalające jedna na PO druga na PIS.
Ci co tak się wstydzą PISu, a nie wstydzą się PO, to ja nawet nie chcę myśleć co zrobili z rozumami. Jedno szambo im śmierdzi, a przy drugim mówią, że to perfumy.
Były inne opcje, Trzecia Droga (owszem to też PSL i trochę zrzutu z dwóch wielkich partii, ale jednak jakaś nadzieja, trochę młodszej krwi).
Była Konfederacja - gospodarczo bardzo sensowny program, ale dajecie się nabierać na straszenie Korwinem, Braunem i innymi wyciąganymi wypowiedziami pokemonów w zupełnie nieistotnych sprawach, np. jedzenie psów, jakby to chciał to robić. Ale PO-PIS było takie straszenie na rękę, bo Konfa miała w pewnym momencie w sondażach 15%.
Już po wyborach, ale może jak przez kolejne 4 lata nowa władza wam przypomni jak onegdaj bywało, to mam nadzieję, że w kolejnych wyborach ich nie zamienicie na PIS i tak w koło macieju, tylko zagłosujecie za prawdziwą opozycją.
Taczkami wywieźć wszystkich na śmietnik . Te 8 lat to będzie najbardziej wstydliwy okres Polski . Korupcja ,złodziejstwo i oszustwa na gigantyczną skalę .