Grupa Kaczora to agresywni, zakłamani, fałszywi i manipulujący wszystkimi wokół złodzieje, i to tego ludzie mają dość. Mają dość zarządzania państwem i społeczeństwem jak za komuny, kontrolowania każdego przejawu aktywności państwowej i społecznej przez jedną partię, mają dość ciągłych konfliktów ze wszystkimi i o wszystko. Pisiory w ogóle nie są konstruktywne, to obsesjonaci, w dodatku pozbawieni samokrytycyzmu.
A jeszcze referendum,czy władza się cieszy z wyniku? Jak tam Orlen i jego fundację??
Panika!! Kiedy nasi pojadą podziękować do Jeleniej Góry? Co zabolało. Co dziś robił Prezes?
Ja też nie mam nic do zarzucenia kaczyńskiemu.Zrobił świetną robotę, udupił piss dzielską hołotę.Załączam uśmiech, oczywiście.
@jurex, teraz będzie bardzo "mondra" jak "caryca katarzyna", Kowalski, a i sprzedajny Kukiz się chyba załapał... nie wspominając o naszym Babinetzu, Teleckim, płaszczaku_osiem_gwiazdek no i samym naczelnym wodzu "he_he_he>>>" itp.
WuC jarek, TW Balbina, wschodni agent wpływu i szef grupy przestępczej w drodze na śmietnik historii gdzie jego miejsce i tylko słychać żałosny kwik jurexowatych, czerwonych wieprzy odganianych kijami od koryta:)
GRYPS DO KOTA
Piszę do Ciebie zza krat:
Kocie, czyś dzisiaj coś jadł?
U mnie pod celą jest git
Mam dolną pryczę i wikt.
Choć Mariusz na górnej pryczy
Co noc tu w poduszkę ryczy
Zbyszek się zgolił na null
I ma ksywę "Zbyszek Ciul"
Mateusz choć został cwelem
Na żonę przepisał celę
Sasin się boi omerty