Dopiero zmądrzejesz jak ryży wprowadzi ci euro i stracisz połowę oszczędności. Ale nie żal mi was młodzi jeszcze bieda da wam doopsko.
TVP PiSS dobrze wykonała robotę zlecona przez naszczalnika. Ogłupiła doszczętnie wyborców PiSS. Maniakow i utopijców nikt nie przekona. Nie wiedziałem że mamy aż tak głupich mieszkańców.
"Ale żeście się nalewka zbuchał". Tak mówił mój nieżyjący już przyjaciel, kiedy słyszał kogoś wygadującego bzdety.
Szczęść Boże!
Pozwólcie Umiłowane Polki i Polacy, że zadam jedno ale sakramentalne pytanie, otóż Najmilsi, do czego jest pis? Otóż odpowiadam Wam najszczerzej na tę wątpliwość: pis jest do niczego!!!
Z Bogiem!
Sowiecki propagandysta z totalitarnego reżimu pis kwiczy tutaj jak zarzynany wieprz, bo Polacy dogadali się UE. Ziobro stawał na głowie, żeby te pieniądze nie trafiły do Polski. Ale odpowiedzialność spadała na cały rząd złajdaczonej prawicy. Ziobro ukradł kilkadziesiąt milionów, to jemu kasa nie była potrzebna. Nie wiadomo czy nieświadomie czy celowo realizował politykę Putina względem Polski. Nikt też nie dowie się ile milionów rubli mu wpadło.Wściekłość przegranych antypolskich kołtunów pisowskich to miód na serca wszystkich Polaków.
No proszę wielki intelektualista się znalazł. Z takim ryjem możesz żreć się z psami.
Wystarczy że kiedyś słuchałeś kiszczaka a teraz żoliborskiego "cysarza" I toruńskiego kanciarza:) ty miernoto intelektualna zawsze kogoś słuchasz:)
Nie strasz, nie strasz bo się....najpierw się troszkę doucz i wyjmij ten pusty łeb z pisiackiego szamba. Takich "mądrych " komuchów jak ty to żal słuchać...