Z parlamentu europejskiego wrócił bo miał być niewygodny za dużo na tę osobę worków euro poszło!!! Wrócił do Polski i chce wojować!!! ludzie opamiętajcie się nie wchodzi się do tej samej wody a bynajmniej trzeba mieć jakiś honor!!!
frediss z pewnością ruski:) po mongolskich przeróbkach:)
Pisopaci czują się tak, jak czuł się aktyw PZPR w ostatnich dniach swojego rządzenia. Ja im trochę współczuję, bo bycie poza kręgiem władzy, kiedy tej władzy już się trochę liznęło, nie należy do przyjemnych. Koledzy się odwracają, nie odbierają telefonów i sąsiad nie mówi - Dzień dobry. A i rodzina pyskuje. I jeszcze na te hieny cela czeka....
Boją się durne pisopachołki:) boją się złodzieje i kombinatorzy...I mają się bać:)
Ależ kampania!!! Jarek dawno się kotem zaopiekował!!!@ tutaj co?? Ryży przygarnął ryżego!!! Brak słów co się dzieje jak Tusk wygra tak koniec z Polską!!!!
Czy temu kotu podniesiony zostanie wiek emerytalny do granic przeżywalności? A może zajumane zostaną środki odkładane na karmę i weterynarza? A może na jego podwórko wpuści się dzikie koty, by jego życie była pełne stresu, przemocy, gwatłu. A może o tym jak ten kot ma żyć decydować będą inne koty zza miedzy? Ja dziękuję. Jestem człowiekiem i wiem z czym wiąże się taka władza. Słodkie zdjęcia z kotkiem mają ocieplić wizerunek Pana, który oszukał miliony Polaków i w kampanii znów mydli oczy. Zawsze znajdą się też tacy, którzy na ten tani chwyt się nabiorą. Mądrych wyborów.
Panie Premierze !
Ma pan u wszystkich miłośników kotów "wielki plus"- Ja często oglądam pana relacje ze spotkań /w TVN-nie/ i bardzo mi się podoboją. Wszyscy mogą wejść, wszystko powiedzieć no i jest miło i przyjemnie. Życzę powodzenia w poniedziałek na debacie i 15-tego pażdziernika. Serdecznie pozdrawiam. KD
do: krzys, to jak takie wyłudzenia niby były to czemu jeszcze ten straszny Tusk w więzieniu nie siedzi skoro sekta Pis rządzi niepodzielnie od tylu lat??? Nic na niego nie znaleźli?? Oj, oj jaka szkoda
haash no myślę że cela poczeka po wyborach!!! Zresztą Bozia cierpliwa ale sprawiedliwa!!! Czyż nie tak panie haash???