DYSKUSJE
Był rudy i zaniedbany. Donald Tusk zaopiekował się kotem z Wrocanki
frediss
06.10.2023 17:19

haash no myślę że cela poczeka po wyborach!!! Zresztą Bozia cierpliwa ale sprawiedliwa!!! Czyż nie tak panie haash???

frediss
na forum od listopada 2017
frediss
06.10.2023 17:17

Z parlamentu europejskiego wrócił bo miał być niewygodny za dużo na tę osobę worków euro poszło!!! Wrócił do Polski i chce wojować!!! ludzie opamiętajcie się nie wchodzi się do tej samej wody a bynajmniej trzeba mieć jakiś honor!!!

frediss
haash
06.10.2023 17:13

frediss z pewnością ruski:) po mongolskich przeróbkach:)

Pisopaci czują się tak, jak czuł się aktyw PZPR w ostatnich dniach swojego rządzenia. Ja im trochę współczuję, bo bycie poza kręgiem władzy, kiedy tej władzy już się trochę liznęło, nie należy do przyjemnych. Koledzy się odwracają, nie odbierają telefonów i sąsiad nie mówi - Dzień dobry. A i rodzina pyskuje. I jeszcze na te hieny cela czeka....

haash
na forum od czerwca 2022
haash
06.10.2023 17:04

Boją się durne pisopachołki:) boją się złodzieje i kombinatorzy...I mają się bać:)

haash
na forum od czerwca 2022
frediss
06.10.2023 17:01

Ależ kampania!!! Jarek dawno się kotem zaopiekował!!!@ tutaj co?? Ryży przygarnął ryżego!!! Brak słów co się dzieje jak Tusk wygra tak koniec z Polską!!!!

frediss
little
06.10.2023 16:37

Czy temu kotu podniesiony zostanie wiek emerytalny do granic przeżywalności? A może zajumane zostaną środki odkładane na karmę i weterynarza? A może na jego podwórko wpuści się dzikie koty, by jego życie była pełne stresu, przemocy, gwatłu. A może o tym jak ten kot ma żyć decydować będą inne koty zza miedzy? Ja dziękuję. Jestem człowiekiem i wiem z czym wiąże się taka władza. Słodkie zdjęcia z kotkiem mają ocieplić wizerunek Pana, który oszukał miliony Polaków i w kampanii znów mydli oczy. Zawsze znajdą się też tacy, którzy na ten tani chwyt się nabiorą. Mądrych wyborów.

little
na forum od grudnia 2020
trw_krosno
06.10.2023 15:04
wyróżnione przez moderatora

Panie Premierze !

Ma pan u wszystkich miłośników kotów "wielki plus"- Ja często oglądam pana relacje ze spotkań /w TVN-nie/ i bardzo mi się podoboją. Wszyscy mogą wejść, wszystko powiedzieć no i jest miło i przyjemnie. Życzę powodzenia w poniedziałek na debacie i 15-tego pażdziernika. Serdecznie pozdrawiam. KD

trw_krosno
na forum od stycznia 2018
herman616
06.10.2023 14:51

do: krzys, to jak takie wyłudzenia niby były to czemu jeszcze ten straszny Tusk w więzieniu nie siedzi skoro sekta Pis rządzi niepodzielnie od tylu lat??? Nic na niego nie znaleźli?? Oj, oj jaka szkoda

herman616
wiesiek098
06.10.2023 14:45
wyróżnione przez moderatora

Oby ten kot "RUDY" był szansą na zwycięstwo.

wiesiek098
krzys
06.10.2023 14:44

A nic nie wspomniał o kolejnych wyłudzeniach Vat-u ? Czyżby skleroza ?

krzys
na forum od sierpnia 2018
/9
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA