DYSKUSJE
Chcieli zachwalać program 800+. Jeden wykres popsuł całe show
krowa
27.08.2023 21:38

Adrian Krzanowski odmówił opublikowania na krośnie 24 społecznej propozycji łącznicy kolejowej Krosno Turaszówka-Rzeszów /Wojaszówka/ więc kim jest ten pan skoro nie interesuje go życie mieszkańców /sąsiadów/. Jego ulubony temat do zboczenia. Ciekawy jestem co powie jak jego córka czy syn powie ja jestem nie córką tylko synem lub odwrotnie, Żeby zrozumieć problem dzietności i przeciwdziałać trzeba obserwować otoczennie przez kilkadziesiąt lat.Globulki zet były w sprzedaży w sklepach 60 pare lat temu. O głupiej modzie szczupła sylwetka i biust to hańba mówi się od czterdziestu paru czy pięćdziesięciu lat . O anoreksji i braku wysiłku fizycznego dziewcząt wogóle się nie mówi. Kiedy i w jaki sposób organizm nastolatki ma się rozwinąć i przystosowwać do macierzyństwa O erotycznych mitah pisze się i mówi dookoła. O macierzyństwie i powołaniu do niego wogóle się nie mówi. Zamiast brata czy siostry dzewczynie daje się na ręce kota, psa lub inne zwierze, Kto dzisiaj chce pracować nie jest głodny i dla dziecka starcza środków do życia i wychowania. Wyeliminujmy tylko lenistwo u młodych ludzi. Program 500+ był sensowny jedynie w pierwszej wesji i do niego trzeba powrócić.

krowa
na forum od listopada 2017
haash
25.08.2023 15:53

Miał też 3, najważniejszy cel. Utrzymać tych złodziei i nieudaczników przy korycie....

haash
na forum od czerwca 2022
piotrd290
25.08.2023 14:39

Program 500+ miał 2 cele, a nie jak podaje poral k24 tylko jeden czyli "zwiększenie dzietnosci".

a) zniwelowanie nierówności społczenych po niesprawiedliwej transformacji, w szczeólnosci ograniczenie skrajnej biedy wielodzietnych rodzin - i to się udało

b) zwiększenie dzietności - i to się nie udało, jednak przyczyny tego są duzo bardziej złożne niż tylko "wina PiS" :)

piotrd290
na forum od grudnia 2017
goatman
25.08.2023 13:39

To całkiem urocze gdy o zwiększaniu dzietności mówi bezdzietny na polecenie innego bezdzietnego. Może 800+ w końcu przekona górę żeby dali przykład? Bo mnie przy obecnym ustroju nawet 10000+ nie przekona do większej liczby dzieci.

goatman
kurnachata
25.08.2023 13:11

Bakterię wykryto już u 113 pacjentów hospitalizowanych na Podkarpaciu. Znów u ilu nie dokononano procesu wykrycia?

kurnachata
kurnachata
25.08.2023 13:06

Tymczase rośnie liczba osób zmarłych po chorobie Legionellowej do 7. Nie jest wykluczona ingerencja w Podkarpackie sieci wodociągowe gdyż Legionelloza nie występuje nigdy w takim stężeniu. Redakcja powinna zbadać krośnieńskie wodociągi.

kurnachata
mikser
25.08.2023 06:34

wed

rozczaruję cię, zaściankowy Stefan i tak niczego nie zrozumie, dla niego to zbyt skomplikowane.

Żenujące tłumaczenia polityków pisu zapaści demograficznej nawet dla średnio inteligentnych ludzi są po prostu śmieszne, a pisi lud im wierzy, to jest ta różnica.....

mikser
obiektywny
24.08.2023 23:40

w Polsce brak opozycji ,więc PIS ma 3 kadencję w kieszeni, jachiry ,biedronie, butki ,nitrasy i ***** *** to za mało by rządzić tak dużym i mądrym narodem,,,chwała Panu

obiektywny
na forum od lipca 2023
parrotmax555
24.08.2023 22:46

Psy szczekają a karawana jedzcie dalej.

parrotmax555
na forum od maja 2022
kurnachata
24.08.2023 22:17

Ja czasami oglądam na Polsatcie show "chłopaki do wzięcia" o chłopakach którzy by chętnie mogli by mieć rodziny a tam występuje brak chętnych kobiet dla nich.

kurnachata
/4
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA
Reklamę wyświetlono 2879 razy