DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Chcieli zachwalać program 800+. Jeden wykres popsuł całe show

Adrian Krzanowski odmówił opublikowania na krośnie 24 społecznej propozycji łącznicy kolejowej Krosno Turaszówka-Rzeszów /Wojaszówka/ więc kim jest ten pan skoro nie interesuje go życie mieszkańców /sąsiadów/. Jego ulubony temat do zboczenia. Ciekawy jestem co powie jak jego córka czy syn powie ja jestem nie córką tylko synem lub odwrotnie, Żeby zrozumieć problem dzietności i przeciwdziałać trzeba obserwować otoczennie przez kilkadziesiąt lat.Globulki zet były w sprzedaży w sklepach 60 pare lat temu. O głupiej modzie szczupła sylwetka i biust to hańba mówi się od czterdziestu paru czy pięćdziesięciu lat . O anoreksji i braku wysiłku fizycznego dziewcząt wogóle się nie mówi. Kiedy i w jaki sposób organizm nastolatki ma się rozwinąć i przystosowwać do macierzyństwa O erotycznych mitah pisze się i mówi dookoła. O macierzyństwie i powołaniu do niego wogóle się nie mówi. Zamiast brata czy siostry dzewczynie daje się na ręce kota, psa lub inne zwierze, Kto dzisiaj chce pracować nie jest głodny i dla dziecka starcza środków do życia i wychowania. Wyeliminujmy tylko lenistwo u młodych ludzi. Program 500+ był sensowny jedynie w pierwszej wesji i do niego trzeba powrócić.

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA