@reaktywator niech sobie nawet i osoby, którym się wydaje, że są kotem czy psem. Ale czemu ktoś ma nasz uczyć i przekonywać do czegoś wymyślonego? Ja mam wyjść ze swojej strefy komfortu żeby było dobrze komuś kto teraz w sam ma z tym problem. Ja nie planuję ich problemów z psychiką rozwiązywać.
"Ale czemu ktoś ma nasz uczyć i przekonywać do czegoś wymyślonego?"
Tak samo odnoszą się osoby niewierzące gdy kościół włazi z butami w ich życie:)
@reaktywator niech sobie nawet i osoby, którym się wydaje, że są kotem czy psem. Ale czemu ktoś ma nasz uczyć i przekonywać do czegoś wymyślonego? Ja mam wyjść ze swojej strefy komfortu żeby było dobrze komuś kto teraz w sam ma z tym problem. Ja nie planuję ich problemów z psychiką rozwiązywać.
Świat schodzi na psy. Już byli milicjanci ironii nie rozumieją a to przecież było motywem przewodnim ich "kariery"...
Ty @kurnachata w ogóle nie rozumiesz po co i o czym jest ten marsz, przecież na tym marszu nie musi być ani jedna osoba z LGBT+, a jego sensem jest by takie @@ jak skynet, paulo9, hejter i im podobni zrozumieli, że świat jest nie tylko na ich obraz i ich podobieństwo, i tacy ludzie mają mieć takie same prawa oraz nie muszą się przez całe życie ukrywać przed większością, w której niestety są i tacy z poglądami Hitlera.
Jednak po latach stwierdzam że ósma klasa podstawowej to może być za wcześnie na określenie siebie czy jesteśmy w LGBT+ czy nie. Być może nawet tak będzie że za 10 lat zobaczymy naszą bohaterkę jak chodzi z chłopakami po Berlinie bądź Londynie.