Lepszy taki marsz niż pielgrzymka lub procesja na czarno, organizowana przez kk.
LGBT już nie jest nośne, więc przerzucili się na osoby queerowe, bo takie osoby może bardziej działają na wyobraźnie ich durnego elektoratu (nie wiedzą nawet, z czym takie osoby muszą się mierzyć) a forumowe przygłupy mieszają ich z błotem bo przeszli publiczną ulicą.
To poczytaj swoje głupoty, hipokryto...ciebie ktoś wysyła do psychiatry i z ciebie szydzi?
To nie ja robie marsze i wmawiam coś innym. Jestem szarym człowiekiem, który nikomu nie przeszkadza, a jak ktoś wymyśla publiczne happeningi to wtedy się wypowiadam. Mam prawo.
Więc się nie wpierdzielaj w życie innych...i nie baw się w psychiatrę bo za malutki jesteś...
@rydzoch w sumie racja, tak samo jestem przeciwnikiem kościoła. Również istniej sobie, będzie istniał, ludzie wierzą i super ale niech każdy żyje swoim życiem i się nie wpierdziela w moje;)
@rydzoch w sumie racja, tak samo jestem przeciwnikiem kościoła. Również istniej sobie, będzie istniał, ludzie wierzą i super ale niech każdy żyje swoim życiem i się nie wpierdziela w moje;)
"Ale czemu ktoś ma nasz uczyć i przekonywać do czegoś wymyślonego?"
Tak samo odnoszą się osoby niewierzące gdy kościół włazi z butami w ich życie:)
"Ale czemu ktoś ma nasz uczyć i przekonywać do czegoś wymyślonego?"
Tak samo odnoszą się osoby niewierzące gdy kościół włazi z butami w ich życie:)
@hejter, a ta twoja strefa komfortu to przyPiSywanie nie takim jak ty "problemów z psychiką", zaprzeczanie faktom i umieszczanie takich osób pomiędzy psem, a kotem gdyż ty uważasz, że to coś wymyślonego? Może warto samemu przyjrzeć się swojej psychice albo odnieść się i zweryfikować to co stwierdził bodajrze @rydzoch, że 99% LGBT to katolicy - to jak to jest wg ciebie, jeśli tak jest jest to kara boża, są "wcieleniem zła" co już Kaczyński przyPiSał komuś innem itd.?
Ps. W poprzednim wpisie omyłkowo @skynet umieściłem w gronie @@hejter itp., przepraszam.