brawo , pokazujcie ludziom czym jest zaraza pis. To sie rozlało po kraju gorzej , niż kiedyś czarna dżuma. Każdy zainfekowany pisowiec przestaje dostrzegać rzeczywistość , i zaczyna żyć w alternatywnym świecie TVpis. Rzeczywistym staje się dla niego pokaz reżimowej szczujni , jednocześnie nie zauważając w jakim szambie przyszło żyć. Nie widzi , że wszystkie zwierzęta są róne , ale świnie z pis równiejsze. Nie wie , że pisowska wolska stała się pośmiewiskiem i zaściankiem UE, której ostatnie spudrowane szczątki godności , trzymają się na resztkach "crazy glue", dzięki pomocy dla napadniętej Ukrainy - co zresztą już również zaczęli psuć. Na szczęście już niedługo , bo października 15go pogonimy kaczyńskiego.
reaktywator
Dzięki za tabele z cenami za litr benzyny. Z tabeli którą przywołujesz wynika że średnia cena benzyny w 2013 r. wynosiła ok. 5,50 za litr,a sytuacja geopolityczna była jednak w 2013 r. inna (brak wojny za granicą Polski). No i zarobki jednak były wówczas mniejsze. Poza tym uważam zarówno PiS jak i PO siebie warte. Jedna i druga partia nagina "fakty" na swoją korzyść, przekazuje informacje wybiórczo mając na względzie tylko interes partyjny. Żaden zdrowo myślący człowiek nie traktuje informacji przekazywanych przez TVP i TVN jako rzetelnych i prawdziwych, wszystko to jest na usługach określonej partii.
Duda prosił o powrót Polski Dojnej no i powróciła. A poza tym, te pieniądze im się należały....tak twierdzi Oborowa.
TY @Belinea nie wskazuj mi linku do tego co powiedział jakiś mniejszy czy większy aparatczyk PiS, bo przecież Pinokio nie pozwoliłby mu trwać na stanowisku gdyby nie łgał. Ten z twojego linkiu i tak jest "przyzwoity" łgarz, gdyż podał nawet cenę prawdziwą 5,4, ale tylko z 1-go miesiąca 2011 roku, ale już nie wspomniał, że przez pozostałe 11 m-cy cena była od 4,81 PLN. Owszem, potem rosła do podanej przez fałszywca kwoty, a następnie spadła nawet do 4,04 zł na początku nierządów PiS i systematycznie rosła aż to ceny obecnej mimo spadków cen ropy na rynkach.
Patrz tabela po prawej stronie strony
www.bankier.pl/gospodarka/wskazniki-makroekonomicz(...)
JEDNEMU SŁOWU NIE NALEŻY WIERZYĆ JEŚLI SĄ ONE WUPOWIADANE PRZEZ PiSiora!
@LordVader, ja już nawet nie jestem pewien czy to są kary UE, czy też celowe działanie ich nałożenia skoro sam nierząd PiS poniekąd je zaproponował stawiając sobie waunki do skorzystania z kasy, których potem nie spełniał i nie spełnia.
Ile Polska straciła na karach z Unii za gwarancję bezkarności ludzi pis, którą im zero zapewnia swoimi próbami manipulowania wymiarem sprawiedliwości?
Platforma niech poda konkrety jak zarobić a co do Krzanowskiego to przekręt i trzeba sprawdzić ul. Staszica i podwykonawców tej inwestycji
InvisibleLara: stary jestem i pamięć już nie ta, ale chyba ceny paliwa były podobne. W niektórych latach nieco niższe a innych nawet wyższe niż dzisiaj. Ale nie wiedziałem że w czasie kiedy ceny paliwa były niższe to była zasługa rządów Tuska i jego ekipy. Teraz już wiem, dzięki za info
PS. cały czas człowiek myślał że to jednak ceny ropy na rynkaś światowych decydują o cenach paliw, a tu się okazuje że jednak nie :), człowiek cały czas się uczy - jeszcze raz dzięki InvisibleLara :)
złodzej krzyczy ,ty złodzieju....