Kaczyński mówił prawdę, pisowcy nie idą do polityki dla jakichś tam pieniędzy, oni idą do polityki dla konkretnej, liczonej w milionach kasy.
Paliwo 2011 r. - 5,4 zł za litr.
Nie na Rynku a przed kosciołami w calej Polsce , szczegolnie na wiochach i w Toruniuprzed budynkami SEKTY .
piotrd290: "ile zarabiał prezez Orlenu za czasów Tuska a ile zarabia ten który teraz prezesuje? a przy okazji ile wtedy Orlen miał zysku a ile ma dzisiaj ?"
Jeśli chcesz porównywać przeszłość, to porównaj też ceny paliwa z tamtych czasów. Dodam tylko, że miała być odnowa moralna, "dobra zmiana"
Na jaki adres mogę wysłać CV na stanowisko "Tłusty Kot"? Mam dosyć bycia uczciwym, a "potrafię coś tam, coś tam...".
Kiedy zrobią rolkę tłustych kotów z PO ?
Od razu uprzedam nie jestem zwolennikiem PiS... jedni i drudzy to złodzieje.
Nawet Stevie Wonder widzi jak się żyje teraz i jak się kraj rozwija, widzi to Europa i świat, a nie widzą tego platfusy i komusze popłuczyny, do koryta już nigdy nie wrócicie, możecie sobie tylko o tym pomażyć, w październiku dostaniecie srogie baty !
Fajna akcja. Polacy, zobaczcie jak się zarabia w partii, w której nie idzie się do polityki dla pieniędzy.
Jak Kali Komuś ukraść krowy to dobrze, ale jak Kalemu Ktoś ukraść krowy to źle.
Na czele tej listy milionerów powinien stać Rydzyk , który już wyciągnął dziesiątki milionów złotych z naszych kieszeni. Ministerstwa wręcz się prześcigają w przelewach dla Rydzyka aby mu się przypodobać licząc na aktywne poparcie przed wyborami. Wstyd!