Gdyby wielki s(t)rateg nie był ćwierćinteligentem - to by poprzestał na pińcecie i obniżeniu wieku emerytalnego. I ludzie by go na rękach nosili,
Ale zachciało mu się - jak łorbanowi na węgrzech - władzy absolutnej.
Bolszewicy to jednak kretyni. Bez wyjątku czy stalinowscy, czy fujdeszowscy czy piskatbolszewiccy.
" Ciemnocie dali po 500 a sami kroją miliony a najgorsze to że przygłupy dały się nabrać i wypominają ośmiorniczki za 16 zł:):):)". To dlaczego bierzesz te śmierdzącą PiSem 500+??? Już wiem...pieniądze wam nie śmierdzą.
Ciemnocie dali po 500 a sami kroją miliony a najgorsze to że przygłupy dały się nabrać i wypominają ośmiorniczki za 16 zł:):):)
Przecież te pajace są w spółkach,bo nikt by ich do pracy nie chciał przyjąć. Tych pseudokatolików nie interesują nauczyciele , pielęgniarki,emeryci, ich interesuje kasa, tak jak ich ojca, kanciarza Rydzyka.
Platformiane tłuste kocury niemiłosiernie miałczom z głodu na miliony. Te miliony tylko im się należą ich resortowym bachorom. Te kanalie potrafią sprzedać się za euro srebrniki byle odsunąć PiSiorów od władzy. Nie doczekanie wasze!
Najwyższy czas odchudzić pazernych pisiorów, niech oddadzą nie uczciwie zdobyte pieniądze. Również czas na koniec i władzy nie demokratycznej. Czas na Polskę Sprawiedliwą bez PIS.
"Moja 13-tka i 14-tka też jest z moich podatków, ktöre przez 45 lat pracy zabierali mi..."
Kryże i Piotrowicz też dostaną...pis lubi komunistycznych aparatczyków, ciebie widocznie też.