Spokojnie 15 października 2023 r. ja i moja rodzina pójdzimy do Kościoła, pomodlimy się o światłośc umysłów dla redakcji i forumowiczych Krosno24 i następnie oddamy głos na PiS. Pozrawiam wszystkich kochających naszą Ojczyznę.
Takiego jawnego i gigantycznego złodziejstwa jak przez lata nierządu pisowskiego nie było nawet za komuny!
To że tyle tłustych kotów jest w pisie to wina wyborców pisiorów. To oni pozwolili na rozprzestrzenienie się złodziejstwa i obsadzanie nieudaczników miernych ale wiernych na drogich dla nas stanowiskach. Cieszą się że dają, ale nie przeszkadza im że tylko ochłapy!
I 30% Polaków uwierzyło w te brednie i dalej wierzą PiS-owi. Wniosek nasuwa się jeden, są narodem sprzedajnym, dla osobistych korzyści poprą każdego, kto chociaż kradnie, kłamie ale się podzieli. To typowe. Straty po rządach Kaczyńskiego naród będzie sprzątał kilkadziesiąt lat, chyba, że przyjdzie znowu złotousty i zrobi następną PRL bis.
Ja chcielbym znać zadłużenie kraju od 1969 r do 2023 r. Długów nasze pokolenie nie spłaci, zostaną dla następnych pokoleń.Pyytanie dla ilu? Cała opozycja to targowica XVIIIwieczna". Powinna być zdelegalizowana. Coraz mocniej czuję zapach "przyjaciół moskali" Jedyna nadzieja to USA. Myślę, że nie pozwolą na powtórkę z 01.09.1939r. Opozycjo macie pole do popisu, pamiętajcie o 10.04.2010r. Chciałbum obejrzeć cały film z pogrzebu Prezydenta Lecha Kaczyńskiego i jego małzonki do momemtu zakończenia transmisji.
Ludzie a co już nie pamiętacie jak PO okradało nas.Zarobki były jak w Bangladeszu 17lat tyrałem w fabryce i ciężko było odłożyć coś z wypłaty bo 1500zł na miesiąc przez 6 dni w tygodniu na 3zmiany.Odezwać się nie dało bo straszyli zwolnieniem.Mój rocznik 69 obowiązkowo musiał przyjąć drugi filar i co już tam była pokaźna sumka to co PO zrobiła budżet był pusty bo kasę ukradli to tę kasę z ofe zabrali i teraz Tusek mówi że to nie moje pieniądze.Teraz żyje się lepiej bo z wypłaty odkładam około 1000zł.By mieć na trudniejsze czasy.Jeśli przejdzie Tusk to takie czasy szybko nadejdą.Programu nie ma natomiast jego program to zniszczyć PIS.Ogłosi się królem i to co zostało to sprzeda i wyjedzie a my zostaniemy z ręką w nocniku.
Dodałbym tam jeszcze tłustego rydzyka i pokazał ile kościółek przytulił z naszych pieniędzy.
Akcje takie powinny być organizowane w każdym mieście wojewódzkim i powiatowym. Ludzie ich znają i wiedzą jak, dzięki jakiemu wujkowi trafili na stanowiska gdzie napychają prywatne kieszenie pieniędzmi z podatków kasjerek z Biedronki, kurierów z DHL-u albo pielęgniarek albo pielęgniarek z domów pomocy.A swoją drogą jak są zbiórki na leczenie dzieci, czy to w telewizji, na plakatach , czy w Internecie apele nie są adresowane po nazwisku wprost do tych pisowskich milionerów. Gdyby publiczne pieniądze szły na służbę zdrowia a nie do ich kieszeni to by wystarczyło na operacje dzieci i ich rodzice nie musieli prosić ludzi o wsparcie. Wzięli w pensjach miliony to niech teraz się wykażą dobroczynnością i podzielą na szczytny cel, albo niech pokażą prawdziwą swą twarz i odmówią. A dziennikarze i opozycyjni politycy powinni w tym pomóc, nagłaśniać do kogo taki apel poszedł i z jakim skutkiem.
Nie zapomnij pomodlić się o rozum swój i rodzinki...z pewnością nie zaszkodzi.
PiS= Pieniądze i Stanowiska oraz Pogarda i Sitwa poparte oczywiście Propagandą i Spiskami ... A w żywe oczy kłamstwa Kaczyńskiego o tym, że 'do polityki nie idzie się dla pieniedzy' lub Szydło o 'pokorze, umiarze i pracy ...i nam się te pieniądze należały'.