DYSKUSJE
Dwa wypadki na skrzyżowaniu. Nie działa na nim sygnalizacja
Dewast
17.05.2023 22:13

Panie Krzanowski, "robić bydło" to nie to samo co być bydłem, toż, to miejski slang.Naiwnie myślałem, że każdy redaktor zajmujący się czymś więcej niż tylko szukaniem afer PISu, powinien to wiedzieć, niestety, znowu się myliłem. www.miejski.pl/slowo-Robi%C4%87+Byd%C5%82o

Z drugiej jednak strony, tak się zastanawiam, że jakoś panu panie Krzanowski nie przeszkadza, gdy mnie lub inne osoby niepopierające opozycji ojkofobicznej nazywa się tu mocniejszymi epitetami, nawet w tym wątku sie to stało. I co panie Krzanowski, uczciwość panu wypadła, czy specjalnie pan wzrok odwrócił?

W sumie, to mógłbym tu zacytować, jak pan osobiści nazwał Polskich partyzantów... nie, nie tak jak ukrainskich... ale to pewnie pan wie i pamięta...

Straszenia sądem, gdy brakło panu argumentów, jest mega żałosne i prędzej bym się tego spodziewał po 16 latku, niż po, rzekomo poważnym człowieku.A z tymi faktami, to mnie pan naprawdę rozśmieszył, za co szczerze dziękuję.

Co do rządów Kaczynskiego, przypominam, że w Polsce wybieramy swoich przedstawicieli w demokratycznych wyborach a nie drąc japę na ulicy. Następne wyboru już niebawem, donek nawet obiecał już większą kasę od PISu, a wiadomo, jak to w PO, dwa razy obiecać, to jak raz dotrzymać, przypomni mi pan, jaki polityk PO to powiedział, bo zapomniałem... a pan z tymi faktami tak wyskoczył, więc chyba pan pamięta?

Dewast
na forum od listopada 2017
Darmodziej
17.05.2023 21:31

Ciekawe dlaczego moderator nie usuwa wpisów, które nie mają nic wspólnego z tematem dyskusji?

Darmodziej
AG
17.05.2023 21:03
wyróżnione przez moderatora

"Jak trzeba zastraszyć demonstrantów przy okazji wizyty Jarosława Kaczyńskiego w Jedliczu to są pierwsi. Ogromne zasoby policji są kierowane na takie zgromadzenia. Ale jak trzeba chwilę postać na deszczu dla obywateli to ich nie ma! Skandal!"

"do obsługi drona potrzeba aż czterech policjantów do kierowania ruchem nie ma nikogo"

Tak, tak, tak!!! Podpisuję się pod tymi wpisami obydwoma rękami.

AG
7k7
17.05.2023 19:25

Do obsługi drona potrzeba aż czterech policjantów, a do kierowania ruchem nie ma nikogo

7k7
Adrian Krzanowski
17.05.2023 17:10
Dewast: co to znaczy "politycznie niezależna strona". Ja jestem od faktów i racjonalnych argumentów. Fakty: Policja zastraszała demonstrantów. Mówili co można mowić, a czego nie. Są na to dowody, nagrania, świadkowie. Byłem tam osobiście. KMP Krosno nawet nie próbowała tego prostować, tłumaczyć. Cały oddział uzbrojonych policjantów przywieziono z Rzeszowa prewencyjnie, zanim kilkanaście osób stanęło przy ulicy w Jedliczu. Nikt nie robił "bydła". Demonstrowano przeciwko autorytarnym rządom Jarosława Kaczyńskiego. Demonstracje przeciwko chorym działaniom władz są podstawowym prawem obywatela. W normalnym kraju za takie działania powinny polecieć głowy w KMP Krosno i KWP Podkarpacie. Ale w autorytarnym kraju nienormalność to normalność. Przyjdzie czas rozliczeń za upolitycznienie policji.
Adrian Krzanowski
na forum od października 2017
Adrian Krzanowski
17.05.2023 16:57
Dewast: przedstaw się z imienia i nazwiska odważniaku. Za określenie "bydło" w stosunku do wzorowych obywateli i polskiej inteligencji, to do sądu możesz trafić. Pokojowych demonstracji się nie zastrasza w normalnym kraju. Policja nigdy od 1989 roku tak nie postępowała.
Adrian Krzanowski
Dewast
17.05.2023 16:47

O już jest wyróżnione... od razu lepiej... i tak niezależnie...

Dewast
Dewast
17.05.2023 16:46

Adrian Krzanowski Jak trzeba zastraszyć demonstrantów...

Nie byli by tam kierowani, jak byście takiego bydła nie robili, ale pan redaktor niezależnej politycznie strony, chyba o tym wie, prawda?

Coś mało klakierów ostatnio... i jeszcze pan nie wyróżnił swojego wpisu, proszę to naprawić, bo to źle wygląda... i skyneta też proszę wyróżnić, bo jest o złym pisie...

Nie no, żartowałem...

... z tą niezależną politycznie stroną

Dewast
skynet
17.05.2023 16:07

Cieszcie się, że do Was z granatników nie walą.

skynet
Adrian Krzanowski
17.05.2023 15:49
Jak trzeba zastraszyć demonstrantów przy okazji wizyty Jarosława Kaczyńskiego w Jedliczu to są pierwsi. Ogromne zasoby policji są kierowane na takie zgromadzenia. Ale jak trzeba chwilę postać na deszczu dla obywateli to ich nie ma! Skandal!
Adrian Krzanowski
/3
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA