Knajpa jak wiele fajnych w Krośnie. Ale skąd wy bierzecie te opinie, że tak baaardzo drogo? Ceny porównywalne do Posmakuj i Sezonowej, nie ma wiekszej różnicy. nie wspomne o kilku innycg drozszych w mieście. A chyba jedyna z takimi promocjami na codzien
Mocno przereklamowane miejsce. Uprzedzam wszystkich - Jest BARDZO ale to bardzo DROGO , dlatego niestety nie polecam. Ponadto Otrzymaliśmy dania zimne , a nie było nikogo w lokalu , wiec nie było dużego ruchu, taka sytuacja przy takich cenach nie do przyjęcia. Nowa restauracja Sezonova na rynku po Sfinksie zdecydowanie w tej chwili jedna z najlepszych restauracji w Krośnie tuż obok Posmakuj ( na nich nigdy się nie zawiodłem ).
Czy to nie jest tak przypadkiem, że szuka się jedzenia na talerzu? Coś mi się wydaje, że przed odwiedzinami, trzeba się solidnie najeść
Jasny gwint! Tak blisko mieszkam, a jeszcze tam nie byłem! Super to wygląda na fotkach i czytając artykuł
Byłem tam dwa razy i na tym koniec. Właściciele niech przemyślą cennik. Zamawiając dzbanek soku płaci się 5x200 ml czyli absurdalne 45 zł - za przelanie kartonu soku do dzbanka, czyli więcej niz za np. burgera w zestawie. Przy tym poziomie cen to niech przynajmniej obsługa nie zachowuje się, jakby była tam za karę.
Odwiedzam ten lokal dosc czesto, i to jest nalepszym dowodem ze jedzenie i atmosfera jest wspaniala. Chyba mnie pamietaja, bo zamawiam dodatkowe grzanki do super tatara, a tak w nawiasie to sugerowal bym grzanki z maslem czosnkowym.
W Krośnie jest jeszcze i tak znośnie, porównując zarobki do cen w restauracjach... Często ktoś wywali ceny w kosmos w stylu - przystawka 25 zł, zupa - 30 zł, danie główne 50 - 70 zł (porcje jak dla 7 - latka) a zarobki w mieście na poziomie 3100 na rękę... Czyli idąc w 2 osoby - o ile w ogóle się najem - wyjdzie z piwem / winem / sokiem 130 - 200 złotych... Czyli max 1 raz w miesiącu, o ile w ogóle tam się pójdzie bo większość woli maka albo jakiegoś kebsa niestety...
Z drugiej strony jak niektóre restauracje otwierając się płaciły za gaz 3000 miesięcznie a po 3 latach płacą 14000 np to co się dziwić...
Dajcie wreszcie zarobić w Krośnie żebym mógł śniadania jeść w knajpie. Czrnogród. Dla przykładu byłem z rodziną w okolicznej miejscowości. Za obiad 3 osobowej rodziny zapłaciliśmy 135 zł. Spoko.
25 PLN za żurek to troche małoakceptowalna cena, sory