@kami powiada - "Kolejne próby podziału społeczeństwa " - wolisz te z wyselekcjonownych spędów dla Jarka na "my - oni, jestem Jaś albo Zosia, Niemcy ..." i rechot na znak albo żałosne próby podpalenia świata jak "Niemcy niech Patrioty dadzą Ukraińcom" choc doskonale wie, że wojska Nato nie mogą wejść na teren Ukrainy, a nawet gdyby im dać tylko Patrioty to ich nie użyją ze względu na brak wyszkolenia i itd?
Dziś obecnie mamy określonych ponad 30 płci więc nie może płeć kobiet wychodzić ponad szereg.
Nie chcę być złym prorokiem, ale jak Horda Iurisa czy Kaja G. będą się tak panoszyć jak teraz to wkrótce te panie będą musiały siedzieć w domu i myśleć tylko o prokreacji, ewentualnie o obiedzie, a wyjście na ulice będzie mozliwe tylko pod opieką męża, brata lub ojca
Do wszystkich nienawistników kwestionujących prawo znaFcy kobiet, zbaFcy narodu dziadzia jarka do wypowiadania się o rodzinie, dzietności itp. - cieszmy się, że TO się nie rozmnożyło!!! ;)
Mam nadzieję, że trochę kobiet nie planujących głosować poczuje się na tyle obrażone uwagami Kaczyńskiego, że jednak ruszy dupska do wyborów. Na jego zwolenniczki nie liczę, bo to jak wyznawczynie - ile pomyj duchowny wyleje tyle przyjmą z pokorą. Ale może niezdecydowane ruszą.
Zaczyna mnie to bawić. Już platformuski nie wiedza czym zabłysnąć. Tyle co powinno się w przepisach zwłaszcza pracy zmienić, to prawo do wykorzystania przez kobiety w pełni płatnego wolnego raz w miesiącu z powodu menstruacji. Bez potrzeby wystawiania L4. Żadna kobieta nie jest gorsza od faceta. Zarówno panie jak i panowie (którzy się do tego nadają) są świetnymi szefami, managerami. Nie wiem po co to rozdmuchiwać? Kolejne próby podziału społeczeństwa
Są niezależnym i apolitycznym organem konsultacyjnym...rozumiem że pani Łukaciejewska jest apolityczna
baby chcą się wszystkim interesować, tylko nuie swoim obowiązkiem-macierzyństwem. Miasto i okolica się wyludnia,/ niż demograficzny w kraju- ludność Polski - Polaków maleje/. Staje mi przed oczyma znany film "Seksmisja"/szczególnie jego epilog/. Lenistwo jest ich ideologią. Nie chce się nawet obiadu u gotować. Czekają na zarobek męża i włóczą sie z dziećmi po kknajpach, albo z przyjacielami po hotelach. To z tego narybku wyrastają okupantki szos. Przy takim traktowaniu rodziny Polska ulegnie erozji. Pytanie, czy się odrodzi? Może tak , czy to będzie Polska i z jakim narodem-POLSKIM?