Bo to jest kabaretowy Prezydent wygłaszający buńczuczne,nadęte przemówienia i niezłomnie nocą tweet-ujący z Ruchadłem Leśnym . A w wolnych chwilach podpisujący jak leci co mu I sekretarz PIS rzuci na warsztat.Wtedy może nawet poświęcić święty czas przeznaczczony na narty.
I Moderator pozamiatał zdewastowanego śmiecia a tak się biedak starał.
Najdziwniejsze jest to, że obecny "prezydent", jest kłamcą i człowiekiem pozbawionym kręgosłupa moralnego, pacynką w rękach niejakiego Jarosława K...i niestety jest uważany przez dużą część narodu za prawego, prawdomównego, gorliwie wierzącego katolika.No chyba, że i nasi katolicy w większości tacy jakby sami.
Może być coś gorsze od najgorszego?Tak,może.duda jest gorszy od najgorszego prezydenta l.kaczyńskiego.
Jedyne „osiągniecie” budynia to fakt ze kaczyński przestał być najgorszym prezydentem w historii. Jeszcze nigdy osoba o takich deficytach intelektualnych i moralnych nie sprawowała tej funkcji.
Sytuacja jest kryzysowa, więc raczej Dudusia się w Krośnie nie spodziewajcie...
Ja już widzę te przemowy Dudki w TVP info na tle pieca hutniczego jak to niby Prezydent pojechał ratować rodziny zatrudnione w hucie. Samą konferencje prasową pewnie zdominuje temat jak to pocisk krążący myli traktor i przyczepę z pojazdem wojskowym po czym uderza i zabija dwójkę rolników.
Urząd prezydenta szanuję, ale urzędnika zajmującego te stanowisko obecnie mam w GŁĘBOKIM NIEPOSZANOWANIU. Jako osoba niewierząca nie potrafię zmusić się do szacunku kukły. To potrafią jedynie polscy katolicy wciąż czczący tysiące pomników wojtyły i innych, równie wątpliwych świętych.
A w hucie syndyk siedzi już 13 rok.?