DYSKUSJE
Zmarł Robert Czelny "DJ Capone". Był ikoną branży rozrywkowej
green
21.10.2022 10:36
wyróżnione przez moderatora

Za szybko

green
na forum od czerwca 2022
yorgos
20.10.2022 15:35

Robert Czelny był bardzo dobrym, uczciwym i niesamowicie uczynnym człowiekim. Poznałem go prawie 25 lat temu i zapamiętam jako wspaniałego człowieka. Łączę wyrazy głębokiego współczucia pogrążonej w żałobie rodzinie. SPOCZYWAJ W SPOKOJU.

yorgos
Konto zablokowane
ZIBO70
20.10.2022 15:00

Do kurnachata. Nie znałeś człowieka to wstrzymaj się od takich komentarzy. Wydaje mi się że są one nie na miejscu. Z tego co pamiętam czytając Twoje komentarze pod różnymi artykułami, to Tobie nigdy nic nie pasuje. Także proszę odpuść. Dziwię się że moderator jeszcze Cie nie zablokował.

ZIBO70
na forum od listopada 2017
kurnachata
20.10.2022 14:35

Te 30 lat działaności to spory dorobek artystyczny. Jestem już tyle lat w Krośnie ale niestety nie znałem tej postaci, widocznie zadymiona sala dyskoteki to nie był mój klimat - tak można to tłumaczyć.

kurnachata
SAjM
19.10.2022 22:19

Robert był z nami na wielu udanych weselach i imprezach okolicznościowych naszych znajomych, by w odpowiednim dla nas czasie poprowadzić nasze wesele.. ehhh.. zabawił naszą ekipę do 8 nad ranem, wiedzieliśmy że jest chory sam o tym wspominał - mimo wszystko dawał z siebie wszystko, a z jego twarzy nie znikał uśmiech.. nie znaliśmy się wcześniej, ale jakoś nasza ekipa złapała kontakt z Robertem, a on zawsze nas rozpoznawał na różnych imprezach, jak również na ulicy - mieszkalismy bardzo blisko siebie. Pomimo słabej znajomości odczuwamy z żoną, oraz znajomymi smutek, oraz jakiś taki nieodwracalny brak pewnego rodzaju ikony w naszym małym mieście. Niech spoczywa w spokoju.

SAjM
madrosctegoswiata
19.10.2022 21:09

Ps. Nie byłeś, a jesteś Najlepszy !!!

madrosctegoswiata
na forum od grudnia 2020
madrosctegoswiata
19.10.2022 21:08

Robercie, dziękuję za to, że mogłem Cię poznać, za to, że mogłem bawić się na Twoich imprezach, za to, że byłeś niezwykłym, a jednocześnie prostym człowiekiem, dziękuję Ci. Mam nadzieję, że Twój pogrzeb będzie Wielkim Wydarzeniem w Krośnie, i mam Wielką nadzieję, że nie wystarczy miejsca dla ludzi, krórzy przyjdą. Dziękuję. Będzie mi Ciebie brakowało !!!

madrosctegoswiata
na forum od grudnia 2020
ZIBO70
19.10.2022 15:06

Żegnaj Robercik byłeś wspaniałym człowiekiem. Szczere kondolencje dla całej Rodziny. Kuba, tak pomyślałem że przejmiesz pałeczkę po Tacie i nadal nazwisko Czelny będzie wśród najlepszych DJ-jów. Wiem i wierzę że dasz radę, wkońcu miałeś najlepszego nauczyciela.

ZIBO70
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA