A ja żądam dostępu do rumiankowego papieru toaletowego w szkołach i urzędach oraz białego papieru do rąk, zamiast śmierdzącego zielonego!
Świetna i świadoma akcja! To wspaniałe, że tak młode osoby chcą wprowadzać mądre zmiany. Serdecznosci i powodzenia.
Popieram. Zadbajcie o pieluchy dla dzieci również. Dzieci też potrzebują higieny w różnych miejscach. Nigdy nie wiadoko kiedy wpadnie na nich kupa-zasadzka
morcin800, masz rację. Dodam do tego feminizm, Od tego zaczęło się dzisiejsze zło.
Im więcej uczonych tym więcej bezmózgowców. Czy ktoś się zastanowił, jeżeli ktoś sprawi figla i zainfekuje, to co, gdzie cierpienienie chorej? Znowu bezmózgowy eukator, będzie miał temat do edukacji. Noszenie środka sanitarnego łagodzącego, uciążliwego ale niezbędnego zjawiska którym obdarzony jest człowiek przez Pana Boga, to obowiązek. Obowiązek to słowo, o którym nie mówi się dzieciom ani w domu ani w szkole. , bo to stres. Hańba.
Zastanawiam się w jakich tematach dzieci/młodzież będą chciały edukować/zadbać o świat za 10-15 lat...Dokąd to wszystko zmierza - nie chcę nawet myśleć. Jak bardzo ludzie schrzanili świat w ciągu ostatnich 30 lat, a to ułamek czasu funkcjonowania człowieka rozumnego.
Będąc kobietą nie wiem czy odważyłbym się skorzystać w publiczej toalecie z podpaski czy tampona, szkolne kible i "akcesoria" w nich też pozostawiają wiele do życzenia.
"Co więcej, niespełna 40% menstruujących musiało zrezygnować z zakupu tamponów czy podpasek na rzecz innych domowych wydatków." - Serio ? Skąd wy takie dane bierzecie ? Jeżeli dla kogoś wydatek raz na miesiąc 4 zł - 7 zł ( najtańsze zaczynają się od 2.79 zł za 10 szt. ) na paczkę podpasek to wielki wydatek, to ja nie mam pytań... to już zakrawa o patologię.
Wielkie brawa dla młodych edukatotrek, tymczasem pytanie do hydraulika :Zatkane rury kanalizacyjne czy da się zapobiec? 1.Zasada nadrzędna – lepiej zapobiegać niż leczyć.
Patrząc na ceny podstawowych towarów w porównaniu do tego co można dostać za wykonaną pracę to faktycznie prawie wszystko dziś jest luksusem. Jedynie jeszcze w przyszłości może uderzyć brak towarów na rynku, chociaż narazie jest mnóstwo towaru.