Ten stadion powinien zostać zaorany. Jak można wydawać 20 milionów na takiego maszkarona, a jeszcze pewnie to nie koniec.
Ja nie w ramach pododpowiedzi" - Ja_cie, ale spryciura z ciebie @darful, dokonałeś lokowania produktu za friko pod pozorem odkrywczej myśli, no_no, jestem pod wrażeniem!
Takie iwestycje dla sportu są potrzebne!
Młodzież i nie tylko musi mieć jakąś rozrywkę...
Pozostaje tylko odpowiednio się przygotować na kolejne mecze Karpat i w ramach pododpowiedzi zachęcam odwiedzić online ten sklep:
Niejaki @manio, proponuje przeprowadzić się do lasu osobom, które nie lubią hałasu. Skoro @manio tak uwielbia ryk motocykli żużlowych. To może niech się przeprowadzi i zamieszka na stadionie w parku maszyn.
Widać że Krosno nie umie gospodarować swoimi zasobami. Czy taka inwestycja jest na tyle ważna żeby ją realizować w czasie kryzysu? Chyba ktoś ma nie równo pod sufitem!!!
Brawo Krosno!!! Maszty oświetleniowe są super!. Trybuna też fajnie wygląda. Oby tylko dalej pociągnąć - tzn. w miejscu starej derwnianej. Teraz tylko awans WILKÓW do EXTRALIGI i jestesmy w żużlowym raju. Malkontenci co krytykują to nie mają pojęcia. Fajnie, że buduje Firma lokalna i do tego sponsor WILKÓW. RAZ JESZCZE: BRWAO PREZYDENT, BRAWO RADA MIASTA I BRAWO KROSNO!!!
Ps. A po co izolacja hałasu od strony miasta? Chyba o to chodzi aby słychać ryk silników! Jak komuś przeszkadza, to niech do lasu się przeprowadzi.
Czy bez zadaszenia trybuna będzie izolować od hałasu w stronę zachodnią miasta tak jak było to przedstawiane pierwotnie? Wydaje mi się, że nie...
kundelkowi się w Krośnie Narodowy marzy...nie chlej tyle.