Tak się dzieje jak kierowcy Marcela mają załatwiane psychotesty przez firmę w godzinę. A ich styl jazdy zna każdy pasażer, Ci kierowcy to psychole. Nie traktują busa jak busa pasażerskiego, a wręcz jak pizzowóz.
Właściciel Marcela o tym wie i nic sobie z tego nie robi.
Rydzo-komuna roztrwoniła pieniądze, które każde państwo posiada na tzw. "czarną godzinę". Ba (!), celem podtrzymania poparcia wyborczego, zadłużyła Polskę do bezprocentowego poziomu, łamiąc przy tym konstytucyjny limit zadłużenia. Teraz, kiedy Kaczyńskiemu palą się włosy na Dudzie, Rydzo-komuna wykoncypowała sobie, że pieniądze można przecież wydoić od osób posiadających kredyty, (Socjopata-onanista i jego mafia z Nowogrodzkiej postrzegają kredytobiorców jako cwanych dorobkiewiczów/nowobogackich) i poprzez oscylator Glapińskiego zapełnić nimi PiSowski fundusz kiełbasiano-wyborczy, którego zadaniem jest sfinansować kolejne naste emerytury, zniżki na paliwo dla proboszczów, a zwłaszcza roszczenia coraz bardziej pazernego PiSowsko-Putinowskiego agitatora z Torunia. Tyle tylko, że w obliczu pukającej do polskich drzwi wojny (coraz bardziej prawdopodobny atak rakietowy zdesperowanego Putina na terminal w Świnoujściu i Port Północny w Gdańsku), zakręcenia kurka z europejską kasą i rychłego obniżenia Rydzo-komunie ratingu kredytowego - takie sztuczki na niewiele się zdadzą, choć doprowadzą wiele tysięcy zadłużonych polskich rodzin do bankructwa, a emerytów, na których poparciu tak bardzo Rydzo-komunie zależy - do przedwczesnych zgonów w wyniku niedożywienia, braki opieki szpitalnej, lekarstw i ogólnej utraty nadziei...!
Z sieci....
Łącznica kolejowa i pociągi do Rzeszowa co godzinę. Szkoda że za rządów Unii Wolności, SLD czy PIS-u tego nie załatwiono.
yorgos
Widzę że zamiast argumentów stosujesz katolickie chamstwo i radiomaryjne prostactwo. Ja nie nazwę cię poubeckim wycieruchem, niedouczonym tumanem czy matołem testowanym. Nie nazwę.
Ziobro powinien stanąć przed sądem za jawny sabotaż i niszczenie praworządności. Kaczyński razem z Morawieckim za niszczenie polskich finansów. Ci trzej powinni zostać skazani na lata więzienia za jawne szkodnictwo, sprzeniewierzenie środków finansowych , grabież polskich instytucji, firm i spółek, za zniszczenia w armii, NBP i żeby już nie wyliczać za całość. Polacy powinni ich na pasy drzeć.
Suweren jeszcze się cieszy, bo "dajo 500+", ale już niedługo przyjdą nowe rachunki za prąd. Jesienią za ogrzewanie. Węgla po 1000 zł/t nie ma i nie będzie. Ciekawe czy suweren wtedy zrozumie, że "Polska w ruinie" to było hasło wyborcze pisu? Nie da się wszystkiego zwalić na Putina czy Tuska. To są efekty siedmioletnich nieudolnych rządów. Putininflacja to tylko 5% reszta to zasługa pisu.
MARCELEM jeżdżą tylko samobójcy. Dane mi było (niestety) musieć korzystać z ich usług. Cud, że nic się nie wydarzyło, jak ja jeździełem z tymi wariatami. Powiedziałem sobie, że nigdy więcej nie wsiądę do MARCELA.
Nie rozumiem osób jeżdzących busami. Widamo, że nie o każdej porze ale jeżdzi bardzo dużo osób prywatnymi autami które się ogłaszają, że chetnie wezmą ze sobą pasażerów. Na FB powstała nawet specjalna grupa. Jest dużo wygodniej, taniej, szybciej a przede wszystkim bezpieczniej!
niech mi ktoś wytlumaczy skąd tam tyle wozów strażackich i po co , odnoszę wrażenie, że przeszkadzają i utrudniaja poruszanie się uczestnikom ruchu drogowego.