DYSKUSJE
Korczyna: bus Marcel z Rzeszowa wypadł z drogi
krowa
09.07.2022 12:25

Chcieliście prywaciarzy i likwidacji PKS-u to macie. rywaciarz musi czymś zaimponować. No to jazdą rajdową. No to krótkofalówkami /sibi/. Wiesz, gdzie policja. Musimy zajechać szybciej jak PKS. Pasażer na to pare złotych drożej, ale szybko.. Kiedyś wbodajże w łękach Dolnych, niekończący się sznur samochodów, bodajże 50 km/godz. Wyprrzedza bodajże Barbara. Na niewielkim wzniesieniu wysepka, przed nią linia ciągła. Struchlałem za kierownicą. Na szczęście kierowca z przeciwka przychamował, być może stanął W sznurku zrobiono dziurę. Wjechał, pojechał. Co trzeci, czwarty dzień radio kierowców podaje komunikaty o o udziale prywatnych przewoźników w kolizjach, Bywa i tak, że orywatni ze sobą się ściskają. Konkurencja? Gdzie zdrowie i życie pasażerów?PK-sie wróć zgodnie z zapowiedzią przedwyborczą PIS.

krowa
na forum od listopada 2017
iwostar
09.07.2022 11:33
wyróżnione przez moderatora

Kto jeździ, ten widzi jak się zachowują busiarze. Tylko jakoś pasażerowie, właściciel i policja na to pozwalają. Musi dojść do tragedii, żeby coś się zmieniło ...

iwostar
imie_me_legion
09.07.2022 07:40

No tak...kierowca zwyzywany i osądzony. Inteligentny inaczej moderatorek wyróżnił forumowych chamów i prostaków znowu wystawiając świadectwo temu żałosnemu portalikowi .

imie_me_legion
mXciek
09.07.2022 00:20

Kiedyś korzystałem z usług tej firmy jako pasażer i siedząc za kierowcą zwróciłem uwagę że prędkościomierz podczas jazdy cała drogę wskazywał prędkość 0km/h.

A że ciało moje wykazuje ponadnormatywną percepcję, wyczułem działanie pola magnetycznego w okolicach skrzyni biegów.

Ot tak.

mXciek
koparka24
08.07.2022 23:02

Jak widzę jak oni jeżdżą to aż się dziwię że dopiero teraz i tylko tak...

koparka24
na forum od kwietnia 2019
bartus01
08.07.2022 22:35

Spowodowanie zagrożenia życia i zdrowia wielu osób. Odpowiedzialność karna. Prawo jazdy zabrane?

bartus01
kaja25
08.07.2022 22:09

Dobrze, ze wszyscy zajmowali miejsca siedzące, a nie ponad stan siedem osób stojacych .... Strach pomyśleć co mogłoby się wydarzyć...

kaja25
na forum od lipca 2022
kurnachata
08.07.2022 20:47

Korzystam, jeżdzę i potwierdze że godziny wieczorne i prawie pusty BUS mocno kusi kierujących do mocnego wyprzedzania, nawet aut cywilnych osobowych.

kurnachata
kardiodzik
08.07.2022 19:48

No w tym miejscu wyprzedzać, to pogratulować rozwagi dla tego geniusza wiozącego 25 ? 30 osób? Jeszcze po deszczu...

kardiodzik
na forum od lipca 2021
Szwejk
08.07.2022 18:51

Jakiś pechowy ten bus. Przód biały czyli wymieniany, na pewno po czołówce. Ale jak się bierze kierowców z łapanki to tak bywa.

Szwejk
/3
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA