DYSKUSJE
Otwarcie sezonu na basenach. Będzie impreza i nowy brodzik
askme
14.06.2022 17:00

Endrju89..., ten opis to wziołeś patrząc w lustro! Tylko zapomniałeś dodać że z tymi brudnymi łapskami stoisz pod trzepakiem buha ha . Jak wam Sieniawa, Iskrzynia i Szczepańcowa przy obecnej suszy odetnie wodę bo będziesz chodził na ten basen się napić a nie wykąpać - tyle warte jest to miasto które nawet zaopatrzenia w wodę nie ma!

askme
na forum od listopada 2017
paulo9
14.06.2022 15:25
wyróżnione przez moderatora

W ubiegłym roku i wcześniej wielokrotnie pytałem obsługę, czy będzie w końcu zamontowany zegar. Prosiłem, aby przekazać to odpowiedzialnym osobom. W pierwszym roku zegar był, póżniej zniknął. Nie jestem odosobniony w opinii, że zegar jest bardzo potrzebny. Mam wrażnie, że tylko dyrekcja o tym nie wie.

paulo9
na forum od maja 2022
kurnachata
14.06.2022 13:18
wyróżnione przez moderatora

Ostatnio byłem na tym obiekcie w 1995 roku. W sumie chyba wiele osób woli dziką rzekę gdzieś w okolicy. Rozumiem też oburzenie ze względu na wysoką cene wstępu. Bilety muszą spłacić milionowy kredyt na budowę i mieszkaniec niekorzystający też spłaca obsługę zadłużenia.

kurnachata
narzekacz
14.06.2022 11:55

Dodam jeszcze, że w poprzednim wpisie było o tych co się faktycznie nie chce, a nie dotkniętych jakąś chorobą czy innym nieszczęściem, którym oczywiście solidarnie trzeba pomóc. Tylko, że tych faktycznie potrzebujących pomocy jest stosunkowo niewiele, do reszty patologii, darmozjadów, co im się wszystko należy, powinni żyć jak króle i wszyscy powinni im usługiwać i dostarczać wszelakie dobro, byleby tylko nie musieli wstawać i kufla odkładać.

narzekacz
na forum od marca 2018
narzekacz
14.06.2022 11:52

Do Endrju89

W kraju w którym jest większość która popiera życie na koszt innych, do wszystkiego są dopłaty, ulgi itp., nie ma się co dziwić że są tacy askme:)

Polska to kraj dla ludzi którzy stali pod budką z piwem w czasie kiedy inni się uczyli.

Jak Ci się coś chce, starasz się i zbyt się wychylasz to Ci dowalą dziesiątki różnych opłat (bo przecież nie podatków ;)), a temu co się nie chce dadzą dopłaty do wszystkiego, od prądu, węgla po nawet do dekodera, żeby mógł Cholecką w TVP oglądać. No i jeszcze powiedzą, że ten co się uczył i zarabia trochę więcej jak średnia krajowa to jest cwaniak i kombinator i trzeba mu zabrać, bo na pewno coś kombinował że tyle zarabia, że go stać uczciwie zapłacić za energię czy kupić jedzenie, a i samochód może ma młodszy niż 15 lat.

narzekacz
na forum od marca 2018
narzekacz
14.06.2022 11:43

Do askme

Kupując w vivo, targowica i sklepach budowlanych zostawiasz pieniądze w nich i w podatku vat dla rządzących, miasto z tego nie ma pieniędzy.

Możesz jechać na Słowację jeśli wolisz. Ale jest tam dalej, jednak trochę drożej (z tego co podajesz), a czy lepiej ? tego nie wiem, nie byłem, a czy przyjemniej to odczucie względne. Ale jeśli wolisz tam to możesz jechać tam, będzie luźniej w Krośnie.

Natomiast obiekty są budowane z podatków mieszkańców i tak teraz każda gmina działa, że promuje przede wszystkim swoich mieszkańców. Jestem pewny, że w Twojej gminie też są usługi tańsze dla mieszkańców tej gminy. Dlaczego, przecież Twoja gmina bez Krosna i ościennych gmin byłaby jak mała osada na bezludziu.

narzekacz
na forum od marca 2018
Endrju89
14.06.2022 11:39

@askme - Jesteś tak głupi jak but z lewej nogi. Tak to działa wszędzie w całej Polsce! Nie tylko baseny ale i chociażby bilety MPK, wejścówki do kina, teatru, muzeum czy nawet restauracje dają rabat z karta mieszkańca danego miasta, ale nie bo pan askme strzelił focha - chłopie jedź do Szczepańcowej na jaz czy nad Wisłok na zakole i będziesz miał za darmo! Po co płacić ?! Kutwa, typowy Janusz z czerwonym nochalem z wiszącym brzuchem zasłaniającym fujarę i brudnym łapskiem trzymającym harnasia. Czyżby zwolennik życia na koszt podatnika ?!

Endrju89
askme
14.06.2022 09:45

Na mnie nie liczcie,rodzinę i znajomych! Wszyscy z ościennych gmin powinni bojkotować te baseny (głupie baseny) promowane dla krośnian! Gdzie liczba ludności gmin bez Krosna to jest 70'000 ludzi !Więc kto zostawia kasę w krośnie (vivo, targowica i sklepy budowlane) te siedemdziesiąt tysiecy ludzi każdego dnia+ja! Bez tej ludności krosno by wyglądało jak rynek w komańczy! Tak że jest to jawna Dyskryminacja !

Ale nic straconego - Śvidnik na Slovensko czeka -dorośli 7€, dzieci 3€ - bez łachy i dużo przyjemniej...Polecam - Ja

askme
/2
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA