To trudny okres w życiu młodzieży. Bardzo szkoda tak młodego życia i jak widać sympatycznego chłopaka. Ogromna trauma i ból dla rodziców - wyrazy szczerego współczucia.
Wieczne odpoczywanie...
Wyrazy współczucia i wsparcia dla rodziny, przyjaciół, nauczycieli. Każdego życia szkoda...
Nie znałem chłopca, ale mam syna w podobnym wieku. Niewyobrażalna tragedia, szczerze współczuję rodzinie.
Wyrazy szczerego współczucia. Bardzo, bardzo szkoda takiego chłopca- dziecka.
Odpoczywaj w pokoju. KD
Największą tragedią jest kiedy ginie dziecko. Wyrazy współczucia dla rodziny tego chłopca. Niech spoczywa w spokoju.
Chłopak chciał zaimponować reszcie towarzystwa i troszkę przesadził. Zakaz wstępu nic niestety nie dał
Spoczywaj w spokoju [*]. Szkoda młodego człowieka. Wielka tragedia.
Pare dni wcześnie wspinali się ponoć po konstrukcji kilka razy, dzisiaj wszedł jeden z nich za wysoko... niestety. Wyrazy współczucia.
Wyrazy współczucia dla rodziny Wiktora. Na zdjęciach widzę, że blisko słupa rosną nie przyciete dzewa i krzewy, których gałęzie siegają do linii tak to praynajmniej wygląda nie byłem na miejscu i całkiem prawdopodobne że przez taką gałąź nastąpiło porażenie, więc na prawdę jak tak jest no niewiele potrzeba żeby w tym miejscu doszło do tragedii przy takim napięciu przesyłowym. Dawno nie widziałem słupów o takim napięciu 15 kV w takich zaroślach których nikt nie przycina.