Proszę przejrzeć komentarze pod kazdym jednym poście terazKrosno na fb o wizycie Tuska w Krośnie.Ja straciłem nimi wiarę, że uda się cokolwiek odwrócić. Ludzie uważają, że centralizacja wydatków samorządowych z łatką 'PiS dał' to coś dobrego ;-(
Ten artykuł niewiele da. Pisiory mają tak zlasowane łby przez TVPiS jak ruscy przez TVPutina. Co zresztą widać po niektórych wpisach.
Wiele na to wskazuje, że jeszcze przed nami kilka podniecających artykułów o Rusku tj. Tusku. Tylko żebyście sobie nie porobili otarć naskórka i odcisków podczas masturbacji. Asumpt ku temu może dostarczyć foto Truska poklepującego Pucyna po plecach.
Oto i objawił się lokalny purysta językowy, Miodek naszych uszu, kolega Wiesław(nie towarzysz), lecz niestety samemu się literówka trafiła, oj wstyd panie, wstyd.
Do @ andrys...Radziłbym wrócic do szkoły po naukę.Bo jeśli jst tak u Ciebie z ekonomią jak z pisownią - to faktycznie te "w Polsce miliny " pewnie myślą tak jak Ty..Natomiast co do tego " pan '' bydgoszca'' "- to jednka miał rację.Bo za PO i PSL - była deflacja 0k0ł0 1,64 %..dzsiaj _O ho ho..No,a dlug...Obecnie ponad 1,5 biliona..Biliona..Czyli dwa rayz tyle...Ceny w sklepie + lepiej nie powiem..
Tyle było spokoju co ta ruda zakłamana sz........ siedziała w Brukseli. A do Krosna przyjechał chyba tylko po to żeby znowu ferment siać.
Pieniądze powinny trafić do samorządu, czyli jak rządził pan Tusk to trafiały. Więc kto nie chciał S-19 samorząd Krosna?
Kiedy ludzie przejrzą na oczy że ich PiS okrada w biały dzień, TVP nimi manipuluje, kościół ciągnie od nich kasę w zamian za poparcie ich, afera goni aferę itd.
do@reaktywator ja nie bede z toba polemizowac bo z glupkami sie nie rozmawia tylko leczy u lekarza od glowy i czas ci sie tam udac , a co sie tyczy wlasnie pieniadza to powiem ci tylko ze niejaki pan '' bydgoszca'' a sa znalez o kogo chodzi powiedzial tak .. pieniedzy nie bylo nie ma i nie bedzie '' a sam na stanowisku ministra od finasow zarobil w Polsce miliny wiec odczep sie odemnie bo cos mas zryte pod beretem jak tak piszesz a ja mam dobra pamiec
TVP mówi pradę to Tusk sieje propagandę wynajmując sobie i dla własnych celów aktorów bijących mu brawa , sieje zamęt ukrywając w ten sposób swoje prawdziwe zamiary. Pamiętajmy o wyczynach Pana Tuska.