DYSKUSJE
Krośnianie sami mogą się przekonać, jak działa propaganda TVP
zderzaczhadronowy
29.04.2022 16:18

TVP mówi pradę to Tusk sieje propagandę wynajmując sobie i dla własnych celów aktorów bijących mu brawa , sieje zamęt ukrywając w ten sposób swoje prawdziwe zamiary. Pamiętajmy o wyczynach Pana Tuska.

zderzaczhadronowy
na forum od kwietnia 2022
kobrys
29.04.2022 16:03

Proszę przejrzeć komentarze pod kazdym jednym poście terazKrosno na fb o wizycie Tuska w Krośnie.Ja straciłem nimi wiarę, że uda się cokolwiek odwrócić. Ludzie uważają, że centralizacja wydatków samorządowych z łatką 'PiS dał' to coś dobrego ;-(

kobrys
na forum od listopada 2017
wed
29.04.2022 15:56

Ten artykuł niewiele da. Pisiory mają tak zlasowane łby przez TVPiS jak ruscy przez TVPutina. Co zresztą widać po niektórych wpisach.

wed
triador
29.04.2022 15:22

Wiele na to wskazuje, że jeszcze przed nami kilka podniecających artykułów o Rusku tj. Tusku. Tylko żebyście sobie nie porobili otarć naskórka i odcisków podczas masturbacji. Asumpt ku temu może dostarczyć foto Truska poklepującego Pucyna po plecach.

triador
igarashi
29.04.2022 15:02

Oto i objawił się lokalny purysta językowy, Miodek naszych uszu, kolega Wiesław(nie towarzysz), lecz niestety samemu się literówka trafiła, oj wstyd panie, wstyd.

igarashi
na forum od grudnia 2020
wiesiek098
29.04.2022 14:28

Do @ andrys...Radziłbym wrócic do szkoły po naukę.Bo jeśli jst tak u Ciebie z ekonomią jak z pisownią - to faktycznie te "w Polsce miliny " pewnie myślą tak jak Ty..Natomiast co do tego " pan '' bydgoszca'' "- to jednka miał rację.Bo za PO i PSL - była deflacja 0k0ł0 1,64 %..dzsiaj _O ho ho..No,a dlug...Obecnie ponad 1,5 biliona..Biliona..Czyli dwa rayz tyle...Ceny w sklepie + lepiej nie powiem..

wiesiek098
krzys
29.04.2022 14:28

Tyle było spokoju co ta ruda zakłamana sz........ siedziała w Brukseli. A do Krosna przyjechał chyba tylko po to żeby znowu ferment siać.

krzys
na forum od sierpnia 2018
dariuszek
29.04.2022 14:05

Pieniądze powinny trafić do samorządu, czyli jak rządził pan Tusk to trafiały. Więc kto nie chciał S-19 samorząd Krosna?

dariuszek
sipma
29.04.2022 14:02
wyróżnione przez moderatora

Kiedy ludzie przejrzą na oczy że ich PiS okrada w biały dzień, TVP nimi manipuluje, kościół ciągnie od nich kasę w zamian za poparcie ich, afera goni aferę itd.

sipma
na forum od marca 2018
andrys
29.04.2022 13:31

do@reaktywator ja nie bede z toba polemizowac bo z glupkami sie nie rozmawia tylko leczy u lekarza od glowy i czas ci sie tam udac , a co sie tyczy wlasnie pieniadza to powiem ci tylko ze niejaki pan '' bydgoszca'' a sa znalez o kogo chodzi powiedzial tak .. pieniedzy nie bylo nie ma i nie bedzie '' a sam na stanowisku ministra od finasow zarobil w Polsce miliny wiec odczep sie odemnie bo cos mas zryte pod beretem jak tak piszesz a ja mam dobra pamiec

andrys
na forum od kwietnia 2022
/23
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA