Ardian drugi dzień nie może zasnąć po spotkaniu Donalda na żywo. Gacie do zmiany.
....a ja tam lubię patrzeć jak się durne pisopachołki na forum produkują:) wyraźnie widać że to zwykła , sterowana biomasa.
Polityka Pana Tuka może doprowadzić gdzie stworzy państwo totalitarne takim gdzie będziemy podporządkowani władzom w każdym aspekcie życia codziennego . Przykładem jest sympatyzacja Tuska z Waładomirowiczem Pupinem.
TVP mówi pradę to Tusk sieje propagandę wynajmując sobie i dla własnych celów aktorów bijących mu brawa , sieje zamęt ukrywając w ten sposób swoje prawdziwe zamiary. Pamiętajmy o wyczynach Pana Tuska.
Proszę przejrzeć komentarze pod kazdym jednym poście terazKrosno na fb o wizycie Tuska w Krośnie.Ja straciłem nimi wiarę, że uda się cokolwiek odwrócić. Ludzie uważają, że centralizacja wydatków samorządowych z łatką 'PiS dał' to coś dobrego ;-(
Ten artykuł niewiele da. Pisiory mają tak zlasowane łby przez TVPiS jak ruscy przez TVPutina. Co zresztą widać po niektórych wpisach.
Wiele na to wskazuje, że jeszcze przed nami kilka podniecających artykułów o Rusku tj. Tusku. Tylko żebyście sobie nie porobili otarć naskórka i odcisków podczas masturbacji. Asumpt ku temu może dostarczyć foto Truska poklepującego Pucyna po plecach.
ciekawy jestem dlaczego nikt niezapytał pana Premiera jak się czuje?