DYSKUSJE
Donald Tusk w Krośnie. "Bastion PiS? Nie ma takiej geograficznej klątwy"
maupa
28.04.2022 09:50

Litości! Kto jeszcze wierzy temu pajacowi? Dla niego najważniejsze sa interesy Niemiec. Dla PiSu zresztą Polska tez nie jest ważna. Polska polityka to ścierające się interesy korporacji międzynarodowych. Dobro obywateli jest na samym końcu.

maupa
na forum od listopada 2017
0o0o0o
28.04.2022 09:49

@zbych i inne zaślepione trole... najważniejsze że pińcet plus i 13 emertyury są, ale skąd kasę na to biorą to was nie obchodzi... dług Polski to 1,5 biliona dolarów, ale macie to gdzieś. Towarzysz Kaczor i pinokio doprowadzają kraj do ruiny a dla was najwazniejsze kilka stówek na koncie. Gierek robił podobnie i wiadomo jak to sie skończyło. Wiem że prawa ekonomii są większości wyborców pisu obce ale chyba każdy rozumie że nie można w nieskończoność wydawać więcej niż się zarabia. A potem jak to pier.... z wielkim hukiem to będzie lament.

0o0o0o
bord1234
28.04.2022 09:46

dziwna sprawa, że jendocześnie ludzie narzekają na PiS i PO a zarazem, że jeśli się nie lubi Tuska to już od razu ma się łatkę człowieka z PiS. NApiszę tak: wogule Tusk do mnie nie przemawia tak jak i KAczyński - mieli swój czas i jak dla mnie przerzucanie głosu między nimi to strata głosu - czy ktoś się bardziej czy mniej uśmiecha - czy kłamie wprost czy w zakamuflowany sposób - do mnie to nie przemawia - oni miali już swój czas i pokazali że sąsiebie warci, że wzjamenie sąsobie potrzebni by taki układ trwał na polskiej scenia politycznej. Smiesznie tu wygląda jak fanatycy jednego Tuska czy drugiego Kaczyńskiego się tu gorączkują i zarzucająaferami - i w PO i w PiS liczba afer jest wręcz niepoliczlna......

bord1234
na forum od kwietnia 2022
panSebastian
28.04.2022 09:41
wyróżnione przez moderatora

Jeśli ktoś nie rozumie, że oddanie (przywrócenie) władzy nad sprawami lokalnymi lokalnym władzom jest dobrym programem, pomysłem, ideą to jest zwolennikiem neokomunizmu, gdzie monopol na pomysły miała jedna jedyna partia.

Niestety, patrząc na to jak pierze mózgi propaganda to przestaję się dziwić, że ruscy popierają mordercę, połowa wyborców Orbana popiera wojnę na Ukrainie, a tak wielu rodaków popiera dywersantów i piątą kolumnę. Ale beton pęka.

Generał Roman Polko (ulubiony ekspert reżimowych mediów) tak zakończył sztab generalski w RMF: "Takiej głupoty się nie robi, otóż trudno jest otwierać front z Unią Europejską, z Niemcami, Francją, kiedy mamy wroga poza granicami kraju, stąd też tych wszystkich dywersantów, tą piątą kolumnę, która otwiera drugi front trzeba usunąć bo solidarność europejska i natowska jest największym gwarantem naszego bezpieczeństwa." Miłośnicy neokomunizmu, narodowej demokracji popatrzcie na mapę, jeśli nie UE to co?

panSebastian
ateibzle
28.04.2022 09:41

Jednym słowem ŻENADA

ateibzle
na forum od października 2021
zbych
28.04.2022 08:31

Donald wybory przegrane-nie masz zadnych argumentow -by wybrano ciebie.Co zrobiłes dla ludzi??

zbych
wielkiekrosno
28.04.2022 08:15

to wygląda na wizytę w domu spokojnej starości:) Redaktor musiał się baaardzo natrudzić, żeby złapac kilku młodych na fotach. Ogólnie przyjechał Tusk, zrobił stendap, zastępując kabarety (które przez najgłupszą opozycję swiata tracą dochody i publikę) , pomachał łapami, poszczuł to tu to tam, wywołał zachwyt 300 osób , które były na sali... i pojechał w pi*du. Prawdziwy mąz stanu :))))

wielkiekrosno
na forum od marca 2021
InvisibleLara
28.04.2022 06:44

Za Tuska wybudowano Gazoport. Za Tuska mieliśmy deflację, zamiast inflacji. Za Tuska wybudawno setki km autostrad i setki Orlików. Z Unii Europejskiej pieniądze płynęły strumieniami i liczyliśmy się w Europie. Za Tuska lotniska były czynne całą dobę ;)

Tusku wróć!

InvisibleLara
KOMENTARZ_PRAWDA
28.04.2022 05:42

Tak jak myślałem po takim artykule w K24 na temat wizyty Tuska w Krośnie, napewno wyleje się mnóstwo hejtu od mało inteligentnych wyborców PIS oderwanych od wiadomości w TVP

Może napiszecie dlaczego Ziobro i jego polityka blokuje mld euro dla Polski i ile mln euro już nas kosztował ?

Może napiszecie o kolejnych bajkach Macierewicza

Może napiszecie o kolejnych kłamstwach Morawieckiego, o przekrętach Szumowskiego, Sasina

a Wam się tylko ten Tusk nie podoba

ale lepiej tego nie pamiętać

lepiej krzyczeć

Ja-ro-sław, Ja-ro-sła, Ja-ro-sław

KOMENTARZ_PRAWDA
black_crow
28.04.2022 05:27

Mozna dyskutować czy Francuzi głosowali za ZŁEM LePen czy mieli dosyć DOBRA Macrona (rozdawanego chojnie przez policję). Chyba najgorszy wybór w historii Francji

black_crow
na forum od kwietnia 2019
/10
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA