Pani Wiola powinna zapakować wszystkie pisiackie kundelki do autobusu i wywieźć do San Eskobar:)
Tak faceci niektorzy, to porazka! Pamietam że dawno temu przegapiłem noca przystanek-a kiedy poprosilem , o zatrzymanie ten (PKS) napierw zamamrotal, a potem zatrzymal sie nad brzegem 3 metrowego z wodą-rowu-w ostatniej chwili zlapalem się jakiegos krzaka-w oddali uslyszalem tylko zamykac tedrzwi k....a! To był model! Nigdy wiecej!
Pani Wiola też nie poszła na spotkanie z Donkiem bo nie wspiera przyjaciół Putina , na spotkaniu brylował elektorat 60+ chetnie pozujący do zdjęć ...... haniebne
Czy kobieta za kierownica to taki fenomen ze trzeba specjalny artykul pisac?
Chcial bym przypomniec ze Habrat morderca jest na wolnosci. Moze przydal by sie artykul aby przypomiec o piratach drogowych?
Tak "sensacja", ktoś potrafi opowiedzieć o swojej pracy, doświadczeniach, problemach i radościach. Ale najlepiej kogoś zje..ć, opluć. To o czym mają pisać artykuły? Może najpierw zagłosujmy czy się podoba większości czy nie dany artykuł? Piszmy tylko te co mają 90% za.... Pani Wioletto szacun, bo jak widać mało osób odważyłoby się na taki artykuł, news, ciekawostke bo po co....po prostu niech ludzie wiedzą i może dzięki Pani kolejne KOBIETY nie będą bały się myśleć o pracy za kierownicą, bo co ludzie powiedzą...
chętnie wymieniłabym się z Panią doświadczeniami, ja z kolei jestem instruktorką nauki jazdy, obecnie nie wykonuję tego zawodu, ale byłam jedna z pierwszych w Krośnie. Pozdrawiam. Ania :)
I bardzo dobrze że taka miła osóbka jak Pani Wiola zdecydowała się na taką pracę. Aż strach pomyśleć gdyby kierowcą MKS został ktoś pokroju tego obleśnego rydzola.....
Żeby jeszcze ta pani wiedziała że na przejściu dla pieszych ustępuje się pieszemu pierwszeństwa, to byłoby fajnie hehehe.