Wczoraj wieczorem na krakowskiej 3 skinów uratowalo staruszce życie! Dlaczego do tej pory nikt o tym nie napisał?!
Brawo Pani Izabelo! Człowiek, jako najbardziej inteligentny gatunek na Ziemi, powinien być odpowiedzialny za swoich "braci mniejszych". Natomiast okazuje się, że w większośći ten "inteligentny" gatunek jedyne co potrafi, to zasyfiać i niszczyć planetę, na której żyje. Człowiek to największe zło tego świata. Jakbym miał wybór mieszkać między zwierzętami a ludźmi, to tak, jakbym nie miał wyboru... Pozdrawiam Panią Izabelę i wszystkich świadomych ludzi, którzy rozumieją, że każda żywa istota ma takie samo prawo żyć na tej planecie jak i człowiek.
Nikt normalny nie będzie z narażeniem zdrowia i życia wchodził na drzewo żeby kota zdjąć.
Już wiem pan od wycinki zrobił sobie darmową reklamę i jeszcze ten "dramtyczny" opis, skoro było ślisko i niebezpiecznie to po co tam właził.
Dobrze wykonana robota przez alpinistów. Dziwi mnie i nie mogę uwierzyć, że Państwowa Straż Pożarna nie załatwiła tematu. Skoro nie dało się dojechać, to dlaczego nie wzięto 60 metrów liny rzutki i jeszcze kilka lekkich rzeczy i nie wykonano zadania. Sprzęt terenowy mają. Jak dla mnie kompromitacja PSP. Żeby kot był ponad 4 dni na drzewie...
Coś się tam złego dzieje w gminie, nigdy kot tak wysoko nie szedł i zawsze kiedyś schodził na dół. Przynajmniej ja pamiętam że tak bywało.
Ludziska to mają wielkie serca.
Szkoda, że coraz mniej dla innych ludzi.