DYSKUSJE
„To nie nauka zdalna”. Edukacja domowa w Krośnie i okolicach
panda23998
02.12.2024 15:23

Jeśli chodzi o zmniejszanie rozmiaru plików PDF, szczególnie tych zawierających grafiki czy skany, polecam użyć narzędzia online. Sam miałem podobny problem, gdy musiałem wysłać duży dokument przez e-mail, a limit załączników był dość niski. Próbowałem kilku opcji, ale jednym z najprostszych i najbardziej efektywnych rozwiązań okazał się PDF Guru pdfguru.com/pl/compress-pdf Można tam łatwo skompresować plik bez utraty jakości, co w moim przypadku zaoszczędziło sporo czasu. Zauważyłem też, że po kompresji pliki szybciej się przesyłają i otwierają, co jest dużym plusem, szczególnie gdy dokumenty trzeba udostępnić kilku osobom. Polecam spróbować!

panda23998
na forum od grudnia 2024
panda23998
02.12.2024 15:22

swqfdasdcfasx

panda23998
na forum od grudnia 2024
wed
17.02.2022 11:10

Rodzic może pomóc tak do 4 klasy. Potem to już zwykłe korki. No ale jak kogoś stać to czemu nie ? Dawniej bogacze też mieli prywatnych korepetytorów i mieli całkiem dobrze wykształcone dzieci. Na dłuższą metę trochę nuda , tak siedzieć w domu. Dobre dla autystów, samotników czy dzieci nie radzących sobie w kontaktach z rówieśnikami

wed
na forum od listopada 2017
imurphy75
17.02.2022 09:44

Niestety, ale dzieci na nauczaniu zdalnym tylko tracą. W tak kluczowym wieku dla dalszego rozwoju są odseperowane od kolegów/koleżanek. To się odbije na ich umiejętnościach społecznych. Przyjmijmy, że te obostrzenia nie mają sensu i tylko pogarszają i tak już złą sytuację finansową i zdrowotną naszych ludzi.

--------------------------------------------

Pozdrawiam,

Iza z www.aswpoznan.eu/

imurphy75
na forum od września 2021
foks9
16.02.2022 19:00

Kaczystowska szkoła wg Czarnka to siedlisko ciemnoty, zacofania, a jednocześnie zindoktrynowana jedynie słuszną religią, gdzie rację ma zawsze biskup i ksiądz (czasem molestujący dzieci). Mało kto może sobie pozwolić na opisane w artykule formy nauki, ale dla dobra dzieci to tylko ucieczka z pislamskiej szkoły.

foks9
na forum od listopada 2017
jan_moszcz
16.02.2022 14:50

Szkoły kierunkowe.polowa nauczycieli do prac produktywnych i nie będzie bilionów do tyłu.

Mój syn chce być księgowym to po co mu jest śpiew potrzebny?żeby go z pracy wyrzucili?

jan_moszcz
na forum od lipca 2021
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA
Reklamę wyświetlono 2186 razy