Będę robił remont i mam trochę starych tynków do skucia. Ma ktoś może numer do tego gościa?
Sądzę że policja zajmie się gagatkiem? Bo jeszcze gotów wysadzić Urząd Miasta i Starostwo.
Najpierw wybuch, teraz podpalił kontenery na śmieci i dalej będzie na wolności?
Szczęście w nieszczęścu. Dobrze, że ten dzban nie rozpierniczył całego bloku! Do paki z nim na parę chwil, może ochłonie od robienia "samoróbek"... Co on chciał zostać Heisenbergiem z Breaking Bad? Do tego trzeba mieć wiedzę, a nie naoglądać się serialów z USA...
Krośnianie czuwajcie bo niestety państwo polskie nie panuje nad tym co się teraz dzieje. W żadnym państwie nie było otwierania na oścież granic dla uchodżców ! Jeśli do któregokolwiek państwa przybywali uchdżcy to były tzw. obozy przejściowe w celu dokładnej weryfikacji. Niestety w Polsce jest wszystko postawione na głowie i wjeżdża kto chce ! Niewiadomo za chwilę kto będzie mieszkał obok nas np. w bloku. Na Ukrainie trwa wojna i niewykluczone są prowokacje. Krośnianie zamykajcie drzwi do klatek schodowych, zamykajcie drzwi do piwnic , żądajcie od administratorów budynków sprawdzania kto wynajmuje mieszkania bo to nie są żarty !
Łepek nie chce się dać zaskoczyć Putinowi i ma racje !. Następnym razem jedź pod Ukraińską granice. Gratuluje reflexu i kreatywności.
Myślę że młody bawił się w Panoramiksa (albo Waltera White), tworzył magiczną miksturę dającą nadludzkie możliwości :)
Myślę, że sobie narobił sporych kłopotów. Będzie miał szczęście jeśli prokurator nie podciągnie tego pod przepisy ustawy antyterrorystycznej. Ale tak czy i inaczej naraził mieszkańców na utratę zdrowia a nawet życia, więc stosowne paragrafy są i na to zdarzenie.