Ja też dostałem podwyżkę, drożej zapłacę za śmieci, podatek, gaz, prąd ...
Łał, prezydent miasta w którym jest tak "dobrze" że młodzi ludzie wyjeżdzają dostaje ponad 83% podwyżki przy 8% inflacji. To rozbój w biały dzień i okradanie mieszkańców Krosna. Rozumię że wszystko drożeje ale przecietny człowiek który zarabia znacznie mniej nie może liczyć na takie podwyżki od pracodawcy. To zdjęcie idealnie pokazuje gdzie prezydent ma mieszkańców Krosna.
Słabo, Rydzyk właśnie dostał 147 milionów, żona Mateusza M. (mam nadzieję że tak wkrótce będą o nim pisać) przygarnęła kilkanaście milionów na machlojach kościelną ziemią, Czarnecki przygarnął 100 tys. euro za "dojazd" do pracy, Zero wydał na Pegasusa 25 baniek czyli tyle ile szalony Antoni na profanację grobów (bo nic innego w tej komisji się nie działo). A Wy się jaracie paroma tysiączkami dla Prezydenta i radnych ?
Urodziny u Mazurka oraz podwyżki diet i pensji pokazują, że koalicja i opozycja to jedno Wielkie G...., dla którego jesteśmy wyborcami-frajerami.
...no ale ktoś wór kasy dostał za podpisanie papierów na budowę śmierdziucha na łężańskiej....widocznie mało...
Całe szczęście że ten prezydent i radni dostali podwyższke bo za co mieliby żyć? Prąd do góry, gaz do góry, jedzenie do góry paliwo do góry i jak tu żyć ! ? Prezyzydent i radni muszą mieć co do garka włożyć a reszta ludzi to już jest nie ważna... niech emigrują
No to mamy szczęście że tę podwyżkę podatków od nieruchomości nie bedziemy musieli też od sierpnia wyrównywać. No chyba że radni jeszcze to ustalą...
Z dedykacją noworoczną dla prezydenta, rady miasta, starosty i wszystkich urzędników.
www.youtube.com/watch?v=bh_3mkkpLAI
A mnie wg nowego ładu zabrano możliwość odliczania za wychowywanie dzieci i dano za to parę groszy ! Z takim postępowaniem to PIS przegra w wyborach !