DYSKUSJE
Posłowi PiS Piotrowi Babinetzowi może grozić 3 lata więzienia. Okłamał też krośnian
salvator_mundi
20.12.2021 14:24
wyróżnione przez moderatora

W 40-tą rocznicę wprowadzenia stanu wojennego PiS niszczy to, o co Polacy wtedy walczyli. Wtedy w końcu udało się zdobyć demokrację i wolność słowa. Ale teraz przy władzy jest PiS. Ideały wolności i solidarnosci są zwalczane przez katolickich populistów. Czy polski naród przez ten czas aż tak się zdegenerował, żeby godzić się na taką destrukcję zasad moralnych?

salvator_mundi
na forum od września 2021
semyo
20.12.2021 14:11

...eee tam...wolałbym the billa maliniaka albo śuśkiego...twarz pisiackiego intelektu:):):) kabaret murowany...

semyo
Konto zablokowane
shadow1965
20.12.2021 14:11

Gdyby minister propagandy Gebels miał takie media jak TVPiS to dziś nikt by nie wiedział, że była jakaś II wojna światowa - to by były tylko "zamieszki" które stłumiono :)

shadow1965
na forum od listopada 2018
bolo102
20.12.2021 14:05

Szkoda, że nie było posłanki Jachiry prznajmniej byłoby wesoło.

bolo102
na forum od listopada 2017
semyo
20.12.2021 13:57

ogórek złodzieju:) komu ukradłeś tekst? Pewnie powieliłeś że ścieków radioryjnych:):):)

Dzięki kłamczyńskiemu, tvpis i skundlonym ogórkowatym tłumokom którzy na nich głosują, Moskwa nie musi wydawać ani kopiejki na destabilizację sytuacji gospodarczej i społecznej w Polsce...

semyo
Konto zablokowane
krosnogastronomia
20.12.2021 13:46
wyróżnione przez moderatora

Jeden był twarzą rozwalania polskiego sądownictwa, a drugi zostaje gwiazdą rozwalania mediów niezaleznych. I proszę, obaj Panowie z Krosna.

krosnogastronomia
na forum od maja 2021
ogorekjurek
20.12.2021 13:37

Za Platformy były wolne media? Owszem w oczach niektórych były, bo wszystkie jeździły po opozycji, jak po przysłowiowej burej suce. Teraz siły się wyrównały i w końcu jest równowaga. To garstce, którą odsunięto od koryta się nie podoba, więc kwiczą angażując w to ogłupiałą gawiedź. Tak trzymać kochane PiSiory, Pan Bóg odebrał im rozum. Teraz kolej na solidną reformę wymiaru sprawiedliwości. DO ROBOTY!

ogorekjurek
Konto zablokowane
pikoq
20.12.2021 13:33

krosnianka1232

W tvn jest dużo hejtu i nienawiści? A co powiesz o tvp?

Bo ja napiszę tak. Nie obchodzi mnie co prywatna stacja telewizyjna (tvn) nadaje w swoich programach informacyjnych. Nikt nikogo nie zmusza, żeby oglądać fakty tvn. Ale już z kolei od mediów publicznych (czyli tvp), oczekiwać trzeba przynajmniej odrobinę obiektywizmu. A oglądając wiadomości tvp, nikt nie usłyszy nawet wzmianki o krytyce, czy aferach tego (nie)rządu. Wszystko pięknie, wszystko dobrze, tarcza 8.0 dla przedsiębiorców, tarcza antyinflacyjna, wszystkim żyje się dobrze i dostatnio, 500+ dajo i w ogóle to cała Europa nam zazdrości dobrobytu...

Mi tam tvn czy inne stacje nie przeszkadzają. Mogą sobie istnieć, a ja mam zawsze wybór i mogę to oglądać, albo nie. Pozdrawiam

pikoq
mscgs24
20.12.2021 13:21

Idealnie ujął to @semyo. Lepiej ująć tego nie można.

mscgs24
ogorekjurek
20.12.2021 12:57

Jaka opozycja takie protesty. Całe życie z matołami.

ogorekjurek
Konto zablokowane
/12
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA