...eee tam...wolałbym the billa maliniaka albo śuśkiego...twarz pisiackiego intelektu:):):) kabaret murowany...
Gdyby minister propagandy Gebels miał takie media jak TVPiS to dziś nikt by nie wiedział, że była jakaś II wojna światowa - to by były tylko "zamieszki" które stłumiono :)
ogórek złodzieju:) komu ukradłeś tekst? Pewnie powieliłeś że ścieków radioryjnych:):):)
Dzięki kłamczyńskiemu, tvpis i skundlonym ogórkowatym tłumokom którzy na nich głosują, Moskwa nie musi wydawać ani kopiejki na destabilizację sytuacji gospodarczej i społecznej w Polsce...
Jeden był twarzą rozwalania polskiego sądownictwa, a drugi zostaje gwiazdą rozwalania mediów niezaleznych. I proszę, obaj Panowie z Krosna.
Za Platformy były wolne media? Owszem w oczach niektórych były, bo wszystkie jeździły po opozycji, jak po przysłowiowej burej suce. Teraz siły się wyrównały i w końcu jest równowaga. To garstce, którą odsunięto od koryta się nie podoba, więc kwiczą angażując w to ogłupiałą gawiedź. Tak trzymać kochane PiSiory, Pan Bóg odebrał im rozum. Teraz kolej na solidną reformę wymiaru sprawiedliwości. DO ROBOTY!
krosnianka1232
W tvn jest dużo hejtu i nienawiści? A co powiesz o tvp?
Bo ja napiszę tak. Nie obchodzi mnie co prywatna stacja telewizyjna (tvn) nadaje w swoich programach informacyjnych. Nikt nikogo nie zmusza, żeby oglądać fakty tvn. Ale już z kolei od mediów publicznych (czyli tvp), oczekiwać trzeba przynajmniej odrobinę obiektywizmu. A oglądając wiadomości tvp, nikt nie usłyszy nawet wzmianki o krytyce, czy aferach tego (nie)rządu. Wszystko pięknie, wszystko dobrze, tarcza 8.0 dla przedsiębiorców, tarcza antyinflacyjna, wszystkim żyje się dobrze i dostatnio, 500+ dajo i w ogóle to cała Europa nam zazdrości dobrobytu...
Mi tam tvn czy inne stacje nie przeszkadzają. Mogą sobie istnieć, a ja mam zawsze wybór i mogę to oglądać, albo nie. Pozdrawiam
W 40-tą rocznicę wprowadzenia stanu wojennego PiS niszczy to, o co Polacy wtedy walczyli. Wtedy w końcu udało się zdobyć demokrację i wolność słowa. Ale teraz przy władzy jest PiS. Ideały wolności i solidarnosci są zwalczane przez katolickich populistów. Czy polski naród przez ten czas aż tak się zdegenerował, żeby godzić się na taką destrukcję zasad moralnych?