Ja popieram pana Babinetza. Słuchajcie zanim zaczniemy osądzać popatrzmy, skoro popieracie Tvn na pewno go oglądacie i widzicie że faktycznie widać tam dużo hejtu i nienawiści. Nie dziwię się że niektórzy reagują by to zahamować. Sami narzekamy ile dziś w świecie hejtu a gdy ktoś chce to zmienić to kładziemy mu kłody pod nogi. Szanuję zdanie wszystkich ale moje zdanie jest takie.
Wolne media toż to żart - nie ma takich, wszystkie od kogoś zależą i trzymają czyjąś stronę
to że taki klient jest posłem to nie jest jego wina winą trzeba obarczyć matołków którzy oddali na niego głos a zresztą komucha piotrowicza wyborcy nie chcieli w sejmie a i tak sie dla niego znalazła ciepła posadka na obraze całego wymiaru sprawiedliwosci
Wyobraźmy sobie, że Chińczycy przejmują amyrykańska telewizję. Niemożliwe, prawda ? Albo że Amerykanie kupują Russię Today. Także wykluczone. Rząd próbuje zrobić z tym porządek, a bezmyślne masy wychodzą na ulicę. Około 80 % mediów drukowanych w Polsce jest w zagranicznych rekach. W wielu krajach są regulacje prawne i media nie mogą być w zagranicznych rękach. Już abstahuję od jakości TVN-u, toż to zwykła szczujnia jest.
Hihihi
jaki spontaniczny protest jak informacje o zbiórce były rozsyłane już 2 dni wcześniej na fb...
I osób było max 100. Ale napisano 200. Szkoda że nie napisano np. 500 :D
jeśli dalej będzie rządziło pis/po to dalej będzie drożyzna i bieda.....
podnioszą ceny, podnoszą podatki , podnoszą opłaty......
tylko nie pensje..... a sobie i swoim nagrody, wycieczki, służba,
oni rządzą sami dla siebie i nikt niewinny bo sądy mają pod sobą, jedno kolesiostwo układy .... wielkie pieniądze zabierają dla siebie rok w rok .....
yebać pis/po
OOOO!!!!!! 3 LATA WIĘZIENIA to TUSK dożywocie ...... warto cytować cały przepis regulaminu... :) taka zasada powinna obowiązywać wszystkie wolne media KROSNO 24 RÓWNIEŻ TO DOTYCZY
Krosno jest "dumne" z Babinetza i Piotrowicza... dzięki takim (cenzura) człowiek wstydzi się skąd pochodzi...
Kiedyś lubiłem poczytać internetowe NOWINY. Dzisiaj na próżno szukać tam informacji o pikietach przeciw lex TVN. Proponuję bojkotować wszystkie prorządowe media nie tylko lokalne. Pozdrawiam zdrowych