korzen0409 ale to miasto odpowiada za drogę a nie właściciel firmy transportowej, a poza tym zanim nastała era tej firmy to ta droga była w złym stanie. Łatanie asfaltem mokrych dziur nie działa, na drugi dzień są nowe. Tam ludzie mieszkają, prowadzą też firmy, chcą mieć normalny dojazd do domów.
AG - Mówisz to z autopsji ? No cóż, zawsze rodziny z dziećmi mogą wejść na Krosno24 i w sekcji komentarze doszlifować swój "siarcisty" język.
Wiadomo że głosy są podzielone. Decyzja zapadła i inwestycja na lata tak jak drewniana trybuna przed linią startową, betonowe ławki nie wytrzymały próby czasu. Wtedy stawiały takie obiekty różne zakłady jak Kopalnictwo ze swoich pieniezy dla ludu, dziś podatnik. Nie jest to ładny projekt i też wyglada dziko jak ta okratowana "żyrafa" co trzyma lampy oświetleniowe zamiast schludnego ergonomicznego słupa. Wizerunkowo to też jakby zamyka stadion a poprzednio od strony ulic, bo widoczna aktywność w tym miejscu na otwartej przestrzeni przyciągała ciekawskich. Krosno miasto żużlu i podobnych sportów.
Rozwaleniu ulicy malinowej podziękujcie sąsiedniej firmie transportowej a nie miastu
w tym mieście jest 45tyś mieszkańców a 5tyś fanów żużla 200 piłki i dla nich miliony a gdzie reszta. Ja chce motocross czy miasto wybuduje mi tor
"Prezes Wilków twierdzi, że żużel to sport rodzinny"
Zgadzam się z Panem Prezesem w 100%. Nic tak nie łączy rodzin, pomagając w wychowaniu dzieci jak wizyta na stadionie przy wtórze dopingu kibiców w stylu: ty kurwa sędzia, chuju jeden, ślepy kutasie, jebnąć cię w łeb, żebyś przejrzał na oczy?
Zawsze lubiłem chodzić na mecze piłki nożnej i żużel.
Gdyby rządząca partia PolskęZbawa nie zdzierała z samorządów na swoje coraz bardziej masakryczne pomysły (pałace Obajtka, termy Rydzyka, podwyżki ponad 5 000 na głowę dla rządu i Dudy, szemrane jednodniowe fundacje badające trwałość małżeństw w Peru i budżet wyborczy Zbyszka Zero w wysokości 280 milionów - nie chce mi się dalej wymieniać) to można 5 takich stadionów w rok wybudować. Niestety brutalna centralizacja powoduje odpływ gotówki i coraz większą biedę przeciętnego Polaka. A wyborca PiS coraz bardziej uzależniony od pińset+ i coraz niżej upada by wyciągnąć żebrzącą rękę do Pinokia i kaczego guru.
Łał...trybuny za grube miliony, a niektore ulice (np Malinowa Góra) cały czas wołają o pomstę do nieba...
Masz kolego całkowitą rację, niestety powoli wymiera już pokolenie które uczyło się z książek a nie z internetu. A wracając do meritum sprawy, trubuny na pewno się przydadzą nie tylko na żużel, może kiedyś znowu przyjadą czterej pacerni i ludzie nie będą musieli wspinać się na drzewa:-)
Parę ładnych lat temu był taki prezydent miasta Krosna ze swoim wice prezydentem. Pamiętam te nie zapomniane krzaki na rynku, rozwalone ławki, co dwutygodniowe koncerty arki noego czyli syf kiła i mogiła. Nie zapomniane chwile. Na dzień dzisiejszy mamy fajne obiekty MOSiRu przy ul bursaki piękny rynek i brawo dla miasta że inwestuje w stadion przy Legionów. Piszę o tym byłym Panu Wice bo on jest mieszkańcem Osiedla Turaszowki. Panie R weź się Pan do roboty bo na razie Pan tylko chodzi aby zbierać na utrzymanie obecnego proboszcza. Droga Kochanowskiego co Pan przejeżdża codziennie to dramat. Malinowa góra dramat. Można by jeszcze wymieniać ale niestety nie starczy mi "literek".